Skip to content

Nooit de volledige prijs betalen voor Xbox Live Gold

15 de juli de 2021
xbox live background 5a15dff6eb4d52001a9ac122

Microsoft biedt een premium Xbox Live Gold-abonnementsservice aan gamers die een Xbox-consolesysteem bezitten. De betaalde service biedt toegang tot geavanceerde multiplayer-modus, gratis games en grote kortingen op aankopen in de Xbox Store. Het Xbox Live Gold-lidmaatschap is beschikbaar voor een maandelijks bedrag van $ 9,99 of een jaarlijkse vergoeding van $ 59,99. Maar je hoeft niet de volle prijs te betalen voor een abonnement. Profiteer van deze trucs om nooit meer de volle prijs te betalen.

Kortingen op abonnementskaarten

De gemakkelijkste manier om Xbox Live Gold met korting te krijgen, is door te letten op aanbiedingen voor abonnementen en cadeaubonnen tegen een goede prijs, deze te kopen en ze vervolgens te gebruiken om u te abonneren of te verlengen. U kunt meerdere cadeau- en abonnementskaarten voor Xbox Live Gold gebruiken en elke kaart kan een huidig ​​abonnement verlengen. Koop een paar goedkope kaarten als je ze met korting vindt, en je bent een tijdje klaar. Houd aanbiedingen op sites zoals Amazon, eBay, BestBuy.com, Walmart.com en andere online retailers in de gaten en je zult zeker Xbox Live Gold-abonnementskaarten vinden voor minder dan de volledige adviesprijs. Een snelle online zoekopdracht onthult verschillende abonnementskaartdeals die ruim onder de volledige prijs liggen.

Xbox Live Gold gebundeld met games en producten

Een andere manier om Xbox Live Gold met korting te krijgen, is door te wachten op een bundelpakket met de Live Gold-service bij een product dat u wilt kopen. Je krijgt misschien geen volledig jaar Xbox Live Gold – meestal worden deze bundels geleverd met abonnementsbonussen van drie maanden – maar veel retailers bundelen Xbox Live Gold-abonnementskaarten met games en accessoires met korting.

Kortingsbonnen en promotiecodes voor detailhandelaren

Een gemakkelijke manier om geld te besparen op Xbox Live Gold is door gebruik te maken van couponcodes bij online retailers. Xbox Live Gold-abonnementen tellen bijna altijd als accessoires, en elke locatie met een uitverkoop- of couponcode voor gameaccessoires kan Xbox Live Gold-kaarten in voorraad hebben. Een jaar Xbox Live Gold kan bij sommige retailers worden vermeld voor $ 60, maar als u couponcodes gebruikt, kan die prijs aanzienlijk worden verlaagd.

Controleer lokale advertenties en online dealsites

Houd de zondagse promotionele advertenties van retailers zoals Walmart, Target en Best Buy in de gaten, want je weet nooit wanneer ze een Xbox Live Gold-kaart bij een nieuwe game-release kunnen bevatten. Maak van CheapAssGamer.com ook een regelmatige online stop, want de site is meestal de eerste plaats waar gebruikers informatie plaatsen over geweldige deals voor Xbox Live Gold-abonnementskaarten. Slickdeals.net is een andere website met een breed scala aan productdeals, vooral op elektronica, cadeaubonnen en abonnementskaarten.

Geld besparen op Xbox Live Gold

Met een beetje moeite is het vrij eenvoudig om geld te besparen op Xbox Live Gold-abonnementskaarten. Bekijk dealwebsites. Gebruik couponcodes. Bundel met accessoires of games die je toch van plan bent te kopen, en koop meerdere kaarten als je goede deals vindt. Je inspanningen worden beloond met premium toegang tot het beste online gamingnetwerk dat beschikbaar is, en je hebt extra geld op zak.