Skip to content

NTLDR en Ntdetect.com herstellen vanaf de Windows XP-cd

3 de juli de 2021
service 163727881 5866dfb75f9b586e02f5d672

De NTLDR- en Ntdetect.com-bestanden zijn belangrijke systeembestanden die door uw computer worden gebruikt om het besturingssysteem Windows XP te starten. Soms kunnen deze bestanden beschadigd, beschadigd of verwijderd zijn. Dit wordt meestal onder uw aandacht gebracht door de foutmelding NTLDR ontbreekt. Volg deze stappen om de beschadigde, beschadigde of ontbrekende NTLDR- en Ntdetect.com-bestanden van de Windows XP-cd te herstellen met behulp van de herstelconsole.

Hoe NTLDR en Ntdetect.com te herstellen

Het herstellen van de NTLDR- en Ntdetect.com-bestanden vanaf de Windows XP-cd is eenvoudig en duurt meestal minder dan 15 minuten. Hier leest u hoe u de herstelconsole opent en NTLDR en Ntdetect.com herstelt in Windows XP.

 1. Start uw computer op vanaf de Windows XP-cd en druk op een willekeurige toets wanneer u ziet Druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf cd.

 2. Wacht terwijl Windows XP begint met het installatieproces. Druk niet op een functietoets, ook niet als u daarom wordt gevraagd.

 3. druk op R als je de ziet Windows XP Professional-installatie scherm om de herstelconsole te openen.

 4. Kies de Windows-installatie. Je hebt er misschien maar één.

 5. Voer uw beheerder in wachtwoord.

 6. Wanneer u de opdrachtprompt bereikt, typt u de volgende twee opdrachten en drukt u op Enter na elke: kopieer d:i386ntldr c:

  type=”code”> kopieer d:i386ntdetect.com c:

  type=”code”> In de twee commando’s, d staat voor de stationsletter die is toegewezen aan het optische station waarin uw Windows XP-cd zich momenteel bevindt. Hoewel dit meestal is: d, uw systeem kan een andere letter toewijzen. Ook, c: vertegenwoordigt de hoofdmap van de partitie waarop Windows XP momenteel is geïnstalleerd. Nogmaals, dit is meestal het geval, maar uw systeem kan anders zijn. Vervang indien nodig uw schijfinformatie in de code.

 7. Als u wordt gevraagd om een ​​van de twee bestanden te overschrijven, drukt u op Y.

 8. Haal de Windows XP-cd eruit, typ Uitgang, en druk vervolgens op Enter om uw pc opnieuw op te starten. Ervan uitgaande dat ontbrekende of corrupte versies van de NTLDR- of Ntdetect.com-bestanden uw enige probleem waren, zou Windows XP nu normaal moeten starten.

 9. Dat is het!