Skip to content

Onbeperkt draadloos: Metro by T-Mobile draadloos roamingbeleid

18 de juli de 2021
MetrobyT Mobilelogo 43185fc123d54b1fa301b05f4c01e173

Zoals de meeste grote draadloze providers in de VS, rekent Metro by T-Mobile (voorheen MetroPCS) niet langer roamingkosten per minuut aan op binnenlandse accounts. In plaats daarvan bestrijkt de Metro by T-Mobile-service het hele landelijke T-Mobile-netwerk. Als u ergens terechtkomt buiten het dekkingsgebied van het bedrijf, wordt u automatisch overgeschakeld naar het netwerk van een T-Mobile-providerpartner, zodat u verbinding krijgt buiten het T-Mobile-netwerk. Zelfs zonder roamingkosten per minuut, kunt u te maken krijgen met beperkte of vertraagde service, of een opschorting, als u buiten de zone belt. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat de dekkingsgebieden van Metro by T-Mobile overeenkomen met waar u uw telefoon het meest gebruikt.

Metro van T-Mobile Services

Metro by T-Mobile biedt verschillende binnenlandse servicepakketten aan, die geen van alle roamingkosten per minuut in het landelijke dekkingsgebied of op de netwerken van T-Mobile-partners met zich meebrengen. Voor abonnementen van Metro by T-Mobile is geen contract vereist, dus het is gemakkelijk om over te stappen naar een abonnement dat logischer is voor jou en je gezin. Populaire Metro by T-Mobile-abonnementen omvatten een 10 GB high-speed laag voor $ 40 per maand en een onbeperkt data-abonnement voor $ 50 per maand (je krijgt kortingen als je lijnen toevoegt).

Internationale roaming

Hoewel u geen roamingkosten per minuut zult betalen in het landelijke dekkingsgebied met Metro by T-Mobile-abonnementen, kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht wanneer u internationaal reist. Internationale roaming is mogelijk met Metro by T-Mobile vanwege partnerovereenkomsten tussen T-Mobile en enkele internationale carriers. Internationale roamingkosten variëren en de kosten kunnen snel oplopen. Zie de Servicevoorwaarden Internationale Roaming van Metro by T-Mobile voor specifieke informatie over het internationale roamingprogramma Metro by T-Mobile.

Voorkom roamingkosten met wereldbellen

Als je een frequente internationale reiziger bent, overweeg dan de World Calling-add-on van $ 10 per maand van Metro by T-Mobile, die beschikbaar is als je een onbeperkt high-speed data-abonnement van $ 50 of $ 60 hebt. Met World Calling krijgt u 200 belminuten in bepaalde landen en de mogelijkheid om onbeperkt sms’jes te ontvangen. U kunt in bepaalde landen ook maximaal 200 sms-berichten verzenden en 200 MB aan data gebruiken. Als je in de VS bent, kun je met World Calling vaste nummers bellen in meer dan 75 landen en sms’en naar vrienden in de meeste landen wereldwijd. Als u wilt weten of een land onder de add-on World Calling van Metro by T-Mobile valt, gaat u naar de internationale services-pagina van Metro by T-Mobile en kiest u uw land in de vervolgkeuzelijst. Als je veel contact hebt met mensen in Mexico, biedt Metro by T-Mobile een Mexico Unlimited-add-on met onbeperkt bellen en sms’en van en naar Mexico, samen met 5 GB dataroaming. Deze add-on kost $ 5 per maand met elk abonnement op het niveau van $ 40 of hoger. Evenzo is er een Canada Unlimited-abonnement met dezelfde voordelen, ook voor $ 5 per maand met een abonnement van $ 40.