Skip to content

Outlook bijgewerkt houden

18 de juli de 2021
GettyImages 482456473 dba10b9cfa964d7b8f8a834bb3c7c715

Wat te weten

 • Om Outlook-updates in te schakelen, gaat u naar het dossier > Office-account > Update-opties > Updates inschakelen > Ja.
 • Om updates te bekijken, ga naar het dossier > Office-account > Update-opties > Updates bekijken > selecteer Outlook > voor gedetailleerde info, selecteer Kom meer te weten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u automatische updates in Microsoft Outlook kunt inschakelen. Instructies zijn van toepassing op Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook voor Microsoft 365. Updates voor Outlook.com worden beheerd door Microsoft en automatisch verwerkt.

Hoe u Outlook-updates kunt inschakelen en controleren

Als u uw accountinstellingen controleert en ziet dat Outlook niet automatisch wordt bijgewerkt, zal een snelle oplossing de automatische updatefunctie herstellen.

 1. Ga naar de het dossier tabblad, en kies Office-account.

 2. Selecteer Update-opties > Updates inschakelen.

  Schermafbeelding van het inschakelen van updates in Outlook

  Als je het niet ziet Updates inschakelen of als het grijs is, betekent dit dat automatische updates zijn ingeschakeld of dat uw Office-beheerder een groepsbeleid heeft ingesteld om Outlook bij te werken.

 3. Selecteer Ja, als u wordt gevraagd of u wilt dat Outlook wijzigingen op uw computer aanbrengt.

Outlook-updates bekijken

Microsoft houdt een lijst met Outlook-updates bij op haar website. Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot die updates en te leren wat ze voor Outlook bieden:

 1. Ga naar de het dossier tabblad, en kies Office-account.

 2. Selecteer Update-opties > Updates bekijken.

  Schermafbeelding van Updates bekijken in Outlook

 3. De Wat is er nieuw in Microsoft 365 pagina wordt geopend in uw standaardwebbrowser met details over recente wijzigingen in de Office-programma’s.

  Screenshot van het online bekijken van Outlook-updates

 4. In de Wat is er nieuw in je favoriete Office-app sectie, selecteer Outlook.

 5. Op de Wat is er nieuw in Outlook voor Microsoft 365 pagina, lees waarom de update is uitgegeven en wat deze aanpakt of toevoegt aan uw Outlook-e-mailprogramma.

 6. Selecteer Kom meer te weten voor gedetailleerde informatie over de upgrade.