Skip to content

Overzicht van PoliteMail, de Outlook E-mail Marketing Add-On

9 de juli de 2021
GettyImages 1130272752 5c8c07e746e0fb00016ee089

PoliteMail biedt zinvolle statistieken voor al uw e-mailcommunicatieprogramma’s. Maak, verzend, volg en meet uw interne communicatie-uitzendingen van Outlook, inclusief bedrijfsnieuwsbrieven, berichten van leidinggevenden en leiders, e-mail over HR en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleiding en training voor werknemers of enig ander communicatieprogramma.

Overzicht

  • PoliteMail integreert professionele e-mailmarketing uitstekend en naadloos in Outlook
  • PoiteMail biedt e-mailstatistieken, waaronder openings-, leestijd- en klikfrequenties plus waardevolle analyses om u te helpen de inzichten te verkrijgen die u nodig hebt om uw communicatie te verbeteren.
  • Maak eenvoudig Outlook-compatibele, mobiel responsieve pagina’s
  • Meerdere volgmodi balanceren gegevensnauwkeurigheid en privacy-compliance
  • Dankzij de personalisatiemogelijkheden kunt u werknemers bij naam aanspreken, zelfs wanneer u naar een lijst uitzendt
  • Deel merkgebonden, gestandaardiseerde sjablonen met uw team, zonder bestanden te hoeven verzenden
  • Voer eenvoudige enquêtes en opiniepeilingen uit
  • Verzend naar een willekeurige algemene adresboeklijst zonder te importeren, of importeer een lijst uit een andere gegevensbron zoals Excel of uw HR-systeem
  • Voldoet aan de EU ePrivacy-richtlijn, HIPAA, Safe Harbor en andere PII-beperkingen.

Hebben ze mijn e-mail gekregen?

PoliteMail is uitgevonden om die vraag te beantwoorden. PoliteMail Software is gestart in 2005 en uitgebracht in het tweede kwartaal van 2006. PoliteMail biedt e-mailcampagnes en analysetools voor Microsoft Outlook en Exchange. Met PoliteMail kunnen zakelijke communicatoren de resultaten van hun interne communicatie naar werknemers creëren, verzenden, meten en verbeteren, zodat marketing-, verkoop- en bedrijfscommunicatieafdelingen weten of hun Outlook-e-mail is ontvangen, geopend of geklikt. PoliteMail werkt binnen uw zakelijke Outlook/Exchange-omgeving, dus interne communicatie blijft intern, en open tarieven zijn nauwkeuriger en vitale statistieken zoals leestijd kunnen worden gemeten. Met PoliteMail kan bedrijfscommunicatie daarom hun bestaande e-mailproces gebruiken en eenvoudig de campagne- en meethulpmiddelen toepassen die ze nodig hebben om de resultaten te verbeteren en werknemers beter te betrekken. PoliteMail biedt de mogelijkheid om authentieke, gepersonaliseerde e-mail te sturen naar personen, groepen en distributielijsten (inclusief Active Directory-lijsten) rechtstreeks vanuit Outlook, met ingebouwde volledige opt-out-compliance. Omdat PoliteMail is geconfigureerd in de e-mailomgeving van Outlook en Exchange, zien interne ontvangers automatisch uw inhoud.