Skip to content

Pokémon overzetten naar Nintendo Switch

24 de juli de 2021
pokemonletsgopikachu 5c45888b4cedfd0001737c54

Een populaire functie van de populaire videogame Pokémon GO is de mogelijkheid om Pokémon te ruilen met andere vrienden. Hoewel deze functionaliteit vroeger beperkt was tot handel tussen Pokémon GO games op iOS- en Android-smartapparaten, is het nu mogelijk om Pokémon die op de mobiel zijn gevangen over te dragen Pokémon GO spel naar de Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! en Pokémon: Laten we gaan, Eevee! titels op de Nintendo Switch-console. Pokémon gestuurd naar Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee! op de Nintendo Switch kan niet worden geretourneerd naar de Pokémon GO iOS- en Android-smartphonespel. Zodra ze naar de Switch zijn gestuurd, blijven ze daar.

Regels voor Pokémon-overdracht

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je Pokémon gaat overzetten. Alleen Pokémon die oorspronkelijk in de Kanto-regio zijn ontdekt (inclusief hun Alolan- en Shiny-varianten) kunnen worden overgedragen van Pokémon GO. Pokémon voor speciale evenementen of Pokémon die in een andere regio zijn gevonden, kunnen niet worden overgedragen. Alle niet-Kanto Pokémon kunnen niet worden geselecteerd tijdens het overdrachtsproces, dus er is geen risico dat ze per ongeluk worden verzonden. De transfer-Pokémon-functie is alleen beschikbaar nadat je Fuchsia City bereikt in Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee!. Pokémon kan niet worden verplaatst van Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! en Pokémon: Laten we gaan, Eevee! naar de Pokémon GO app. Het is niet mogelijk om Pokémon te verzenden vanuit Pokémon GO naar andere Nintendo Switch-videogames. Overdrachtsfunctionaliteit is beperkt tot: Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! en Pokémon: Laten we gaan, Eevee!

Koppel je Pokémon GO-account aan een Switch-game

Voordat je Pokémon vanaf je smartphone of tablet naar je Nintendo Switch kunt sturen, moet je je Pokémon GO Account bij Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee! op Nintendo Switch.

 1. Open Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee! op je Nintendo Switch zoals gewoonlijk en ga verder met je spel.

 2. druk op x om het spel te pauzeren.

 3. druk op Y om de game naar voren te brengen Instellingen menu.

 4. Selecteer Open Pokémon GO-instellingen.

  Pokemon Let's Go Pikachu op Nintendo Switch

 5. U wordt begroet met een korte introductieboodschap. druk op EEN doorgaan.

  Pokemon Let's Go Pikachu op Nintendo Switch

 6. De game zal u vragen of u uw twee games wilt koppelen. Markeer Ja en druk op EEN om te beginnen met koppelen.

  Pokemon Let's Go Pikachu op Nintendo Switch

 7. Open Pokémon GO op uw iOS- of Android-smartphone of -tablet. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw apparaat.

 8. Druk op Poké Ball-pictogram.

 9. Kraan Instellingen.

 10. Scrol omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Nintendo-schakelaar.

  Pokeball-pictogram, Instellingen-pictogram, Nintendo Switch-knop in iOS Pokemon Go-app

 11. Kraan Verbinding maken met Nintendo Switch.

  Maak verbinding met de Nintendo Switch-knop in de iOS Pokemon Go-app

 12. De naam van uw console, Nintendo-schakelaar, zou op uw smartapparaat moeten verschijnen in de Pokémon GO app. Op je Pokémon: Let’s Go game op de Nintendo Switch, zie je een melding die je waarschuwt voor de verbinding met je Pokémon GO rekening. Markeer Ja en druk op EEN.

  Pokemon Let's Go Pikachu op Nintendo Switch

 13. U ziet een voltooiingsscherm. druk op EEN doorgaan.

  Pokemon Let's Go Pikachu op Nintendo Switch

 14. Tik op uw smartapparaat op x om de instellingen te sluiten en terug te keren naar je spel. Druk op de Nintendo Switch op B meerdere keren om de menu’s te sluiten en door te gaan met het spelen van uw spel. Als je games correct zijn aangesloten, zie je een klein Nintendo Switch-pictogram op je Pokémon-scherm in Pokémon GO op uw smartphone of tablet.

Hoe Pokémon naar Nintendo Switch te sturen

Nadat de eerste verbinding is gemaakt tussen uw between Pokémon GO en Pokemon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokemon: Laten we gaan, Eevee! spel op je Nintendo Switch, begin met het overzetten van je pocketmonsters.

 1. Open Pokémon GO op uw smartapparaat.

 2. Druk op Poké Ball-pictogram.

 3. Kraan Pokémon.

 4. Tik op het Nintendo Switch-pictogram in de rechterbovenhoek.

  Pokemon Ball, Pokemon-pictogram, Switch-pictogram in de iOS Pokemon Go-app

  Nadat je op het Switch-pictogram hebt gedrukt, worden alle incompatibele Pokémon tijdelijk verborgen.

 5. Druk op Pokémon u wilt verzenden naar uw Pokémon: Laten we gaan! spel op je Nintendo Switch.

 6. Kraan Verzenden naar Nintendo Switch.

  Rattata-selectie en knop Verzenden naar Nintendo Switch

 7. Kraan Ja.

 8. Kraan OK.

  Ja en OK-knoppen in de Pokemon Go-app op iOS

 9. In uw Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee! videogame op je Nintendo Switch, ga naar Fuchsia Stad en bezoek de Ga parkeren. Je hebt toegang tot dit gebied in het spel nodig om de Pokémon-overdracht te voltooien van Pokémon GO.

 10. Praat met de man in het Go Park-gebouw en selecteer de Breng Pokémon dialoog optie.

 11. Markeer Communicatie starten en druk op EEN.

 12. Markeer Ja en druk op EEN. Het overdrachtsproces zou moeten beginnen.

 13. Nadat de overdracht is voltooid, loop je het Go Park binnen en vang je hem zoals je elke andere Pokémon in het spel zou doen om hem aan je tas en je Pokédex toe te voegen.