Skip to content

Polaroid 64GB SDXC-kaart review

15 de januari de 2023
hero SQ Polaroid 64GB SDXC Card 5 543e2ad267114251b6782012de6e60ab

Polaroid SDXC-kaart van 64 GB

Wat we leuk vinden

 • Relatief hoge schrijfsnelheden
 • Geschikt voor 4K-video

Wat we niet leuk vinden

 • Schrijf prestaties inconsistent
 • Duur
 • Ooit zo iets onder de gemiddelde leessnelheid

De Polaroid SDXC-kaart van 64 GB biedt beter dan gemiddelde prestaties voor een UHS-I-klasse SD-kaart, maar prijst zichzelf voor de meeste kopers buiten strijd.

4.2

Polaroid SDXC-kaart van 64 GB

Polaroid SDXC-kaart van 64 GB

in dit artikel

We hebben de Polaroid SDXC-kaart van 64 GB gekocht, zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productbeoordeling.

De Polaroid 64GB High Speed ​​SD-kaart heeft een U3-classificatie en is klaar voor 4K-opnamen. Zoals veel fabrikanten van de beste SD-kaarten, maken ze gedurfde beweringen over de maximale snelheden die we tijdens onze tests niet volledig konden bewijzen, maar dat betekent niet dat het niet goed presteerde in vergelijking met de concurrentie. Laten we eens kijken hoe deze kaart zich opstapelt en zien hoe de moeite waard is om rekening mee te houden.

Polaroid SDXC-kaart van 64 GB

Ontwerp: Boilerplaat

De Polaroid SDXC-kaart van 64 GB heeft een zwarte plastic behuizing en een gele kaartvergrendelingsschakelaar. Je zult de woorden “Extreme Performance” op de voorkant zien staan, om voorbijgangers gerust te stellen dat optreden niet iets is dat je lichtvaardig opvat. Ook zichtbaar zijn de capaciteit (64GB), SD-grootte en prestatieklassen (SDXC, U3, Class 10), en natuurlijk Polaroid’s ongegeneerde proclamaties over de snelheid van de kaart (95 MB/s lezen, 90 MB/s schrijven).

Installatieproces: Geen zweet

Zoals de meeste SD-kaarten, vereist de Polaroid 64GB SDXC-kaart geen echte installatie. Haal de kaart gewoon uit de verpakking en ga hem direct gebruiken.

Prestaties: Redelijk snel

De Polaroid 64GB SDXC-kaart is een U3-geclassificeerde SDXC-kaart, wat betekent dat hij gegarandeerd presteert met een minimale sequentiële schrijfsnelheid van 30 MB/s. Polaroid beweert vervolgens dat de kaart in staat is tot 90 MB/s schrijfsnelheden en 95 MB/s leessnelheden. “Tot” is het belangrijkste onderdeel van deze uitspraken. Polaroid had deze kaart heel goed een fractie van een seconde kunnen laten schrijven met 90 MB/s met een heel klein bestand. Wat voor ons echter belangrijk is, zijn de hoogste snelheden die we de kaart consistent kunnen laten bereiken met realistische bestandsgroottes.

De duurste (per GB) van de UHS-I-kaarten die we hebben getest. Voor onze tests hebben we ons gericht op sequentiële schrijf- en leessnelheden met behulp van twee benchmarking-applicaties: CrystalDiskMark en Blackmagic Disk Speed ​​Test. Met CrystalDiskMark hebben we sequentiële snelheden getest met behulp van een 1 GiB-bestand met behulp van 9 tests. Voor Blackmagic hebben we een bestandsstress van 5 GB gebruikt. In CrystalDiskMark behaalde de Polaroid SDXC-kaart van 64 GB schrijfsnelheden van 51,5 MB/s en leessnelheden van 87,61 MB/s. In Blackmagic’s Disk Speed ​​Test registreerden we schrijfsnelheden van 74,4 MB/s en leessnelheden van 91,2 MB/s. Geen van deze tests slaagde erin om schrijfsnelheden te bereiken die zo dicht in de buurt kwamen van de 90 MB/s-claim van Polaroid, maar dit is nog steeds een vrij snel resultaat voor een UHS-I-kaart. Dit zal snel genoeg zijn om 4K-opnamen te verwerken op vrijwel elke recente camera die 4K-opnamen ondersteunt, zoals de GH5 van Panasonic of een van de a7-series van Sony.

Polaroid SDXC-kaart van 64 GB

Prijs: afgeprijsd

De Polaroid SDXC-kaart van 64 GB heeft een adviesprijs van $ 46, maar is het afgelopen jaar op Amazon vermeld tussen $ 28 en $ 52. Op het moment van schrijven was het beschikbaar voor $ 32,77 of $ 0,51/GB. Dit maakt het de duurste (per GB) van de UHS-I-kaarten die we hebben getest. Zelfs voor $ 28 zou het niet veel zijn. Het enige echte geval waarin iemand deze kaart zou kiezen, zou zijn als ze de extra snelheid nodig hadden die deze kaart bood ten opzichte van een deel van de concurrentie.

Polaroid 64GB High Speed ​​SD-kaart versus Samsung EVO / EVO Select

De grootste bedreiging voor de Polaroid 64 GB SDXC komt in het kleine, nietsvermoedende microSD-pakket van de Samsung EVO / EVO Select-kaarten. Deze kaarten vertoonden opmerkelijk consistente prestaties (~ 65 MB/s schrijven) voor alle tests en testplatforms, en zijn verkrijgbaar voor ongeveer $ 12. Beide kaarten worden geleverd met een SD-kaartadapter van normaal formaat die net zo goed in hun behuizing presteert als in de oorspronkelijke behuizing.


Eindoordeel

Een snelle UHS-I optie met prijsreserveringen.
De Polaroid 64GB SDXC-kaart is absoluut een zeer snelle UHS-I SD-kaart, maar de huidige prijs maakt het een moeilijke aanbeveling. De meeste kopers kunnen beter een Samsung EVO microSD-kaart verkennen (als ze snelheid nodig hebben) of een Lexar 633x SDXC-kaart (als ze met iets minder snelheid kunnen leven). Het enige echte scenario dat in het voordeel van Polaroid naar voren komt, is wanneer snelheid noodzakelijk is, prijs geen grote zorg is en een koper op zijn hoede is voor microSD vanwege de kleine, gemakkelijk te verliezen vormfactor.

Specificaties

 • productnaam

  SDXC-kaart van 64 GB

 • Productmerk

  Polaroid

 • Prijs

  $ 46,00


 • Datum van publicatie

  juni 2016

 • Kleur

  Zwart

 • Kaarttype

  SDXC


 • Opslag

  64GB

 • Snelheidsklasse

  10