Skip to content

PopSockets zijn misschien nog verbazingwekkender dan we dachten

30 de juli de 2021
don t follow your dreams follow my instagram t20 8l3ZXZ e997d6982d0246a981de87adfefed5fa

Belangrijkste leerpunten

  • PopSockets zijn kleine pop-up handgrepen/standaards die aan de achterkant van je telefoon plakken.
  • Ze zijn zo ongeveer de handigste manier om $ 10 uit te geven aan een telefoonaccessoire.
  • PopSockets zijn niet alleen voor tieners.
Heb je ooit een PopSocket op de achterkant van je telefoon geplakt? Nee, want dat spul is voor tieners, toch? Maar het blijkt dat dit de enige keer in de geschiedenis is dat tieners iets goed hebben gedaan. Een PopSocket is misschien wel het beste accessoire dat je voor je telefoon kunt kopen. Het is een handgreep, een kabelopruimer, een standaard en meer. Ik ben al lang PopSocket-nieuwsgierig, maar totdat ik er een op de achterkant van mijn iPhone 12 Mini sloeg, wist ik nooit hoe goed ze konden zijn.

Fiddle en Fidget

Een PopSocket is een opvouwbare plastic paddenstoel die aan de achterkant van je telefoon plakt en met een vingertop kan worden uitgeklapt. Ingeklapt is hij klein genoeg om de telefoon nog steeds in een krappe zak te kunnen schuiven. Als het eruit is gesprongen, kan het veel dingen worden. Maar laten we hier eerlijk zijn. De meest essentiële functie is als een fidget-speeltje. Je kunt het draaien, eruit knallen, openen zodat de ene kant naar binnen is en de andere kant naar buiten, en dan blijf je ermee spelen. In termen van gadgets die niet echt als fidget-speelgoed zijn ontworpen, zit de PopSocket helemaal bovenaan met het openen en sluiten van de klep van een AirPods-hoes.

Staan en ondersteunen

Het nut van een PopSocket hangt af van waar je hem plaatst en hoe groot je telefoon is. Op de kleine iPhone mini is het perfect om hem in het midden van de achterkant te plakken. Op deze plek kun je hem openklappen en vervolgens tussen je middel- en ringvinger schuiven (ook bekend als de Spock-greep). Hierdoor laat je de telefoon bijna niet vallen, maar heb je ook met je duim volledige toegang tot het hele scherm. Het is een perfecte grip om te lezen, licht te typen en – als je de telefoon 90 graden draait – om films te kijken. Deze gemakkelijke, veilige handgreep met één hand is ook perfect voor het maken van foto’s, met één hand of met twee. Zelfs als de PopSocket nergens anders goed voor zou zijn, zou ik hem willen hebben voor het maken van foto’s.

Een jongere die foto's maakt met een grootouder en de PopSocket op de telefoon gebruikt om hem op zijn plaats te houden.

Ik heb de PopSocket oorspronkelijk gekregen omdat ik mijn iPhone mini zonder hoesje wilde gebruiken, en de PopSocket maakt het moeilijker om hem te laten vallen en stelt je in staat de telefoon op een nat keukenoppervlak te plaatsen, wat een beetje ruimte geeft. Maar ik schakelde al snel over op een hoesje omdat ik paranoïde ben, en omdat je met een hoesje met een lipje de telefoon met de voorkant naar beneden kunt leggen, het scherm verbergend zonder dat het scherm iets aanraakt en gekrast wordt. Gelukkig kun je de PopSocket meerdere keren verwijderen en opnieuw plakken. Zorg er wel eerst voor dat de achterkant van de telefoon of het hoesje schoon is. Isopropylalcohol is hier perfect voor.

Oude stand-by

Ik heb hier hierboven al op gezinspeeld, maar het andere waar de PopSocket geweldig in is, is een standaard zijn. Volledig uitgeschoven, kunt u een kleine telefoon in de perfecte hoek plaatsen om video’s te bekijken, of gewoon om het scherm te zien tijdens het opladen. Met een grotere telefoon kun je misschien hetzelfde doen door de PopSocket dichter bij één rand te plakken. In feite moet je waarschijnlijk experimenteren met de ideale plaatsing voor je telefoon voordat je gaat plakken. De PopSocket is ook goed voor het ondersteunen van de telefoon terwijl u foto’s maakt. Je kunt hem zelfs aan de rand van een stevige kop of glas hangen. Of je kunt de verlengde PopSocket gebruiken als een spindel waar je je koptelefoondraad of oplaadkabel omheen wikkelt. “Ik ben al lang PopSocket-nieuwsgierig, maar totdat ik er een op de achterkant van mijn iPhone 12 mini sloeg, wist ik nooit hoe goed ze zijn.”

Niet alleen telefoons

We hebben een aantal gekke foto’s gezien waar mensen meerdere PopSockets op hun telefoon plakken, wat het lijkt alsof het de hele installatie moeilijk vast te houden zou maken. Maar het is de moeite waard om extra’s te kopen voor je andere gadgets. Als je bijvoorbeeld een Kindle hebt, maakt een PopSocket het veel gemakkelijker om met één hand te lezen. Of wat dacht je ervan om er een op het rechter voorpaneel van een kleine camera te plakken, zodat je hem gemakkelijker vast kunt houden? Wanneer je op zoek gaat naar dingen om een ​​PopSocket op te plakken, zie je volop kansen. En dat is voordat we bij de aanpassings- en kleuropties komen, wat waarschijnlijk de echte reden is waarom de tieners van deze dingen houden. Wat is tenslotte een betere manier om te laten zien dat u een individu bent dan een kant-en-klare plastic bedrijfspaddenstoel te kopen om uw zakcomputer van meer dan $ 500 te onderscheiden?