Skip to content

Prijs, releasedatum, specificaties en nieuws van Google Nest Audio

3 de juli de 2021
nest audio speaker colors c61262dde4b2439fadcda1212b73a72b

Nest Audio is de opvolger van de originele Google Home uit 2016. Het is niet de grootste of kleinste slimme luidspreker in de opstelling van Google, en ook niet de duurste of goedkoopste, maar hij biedt wel enkele verbeterde functies en verbeterde hardware.

Wanneer wordt de Google Nest Audio uitgebracht?

De Nest Audio werd aangekondigd op 30 september 2020. Hij werd op 5 oktober gelanceerd in de Google Store en andere retailers in de VS, Canada en India. Target, Best Buy en andere winkels in 21 landen begonnen in oktober met het aanbieden van de slimme luidspreker. 15.

Google Nest Audio-prijs

De Nest Audio kost $ 99,99 in de VS, $ 30 minder dan de originele Google Home toen deze voor het eerst uitkwam en dezelfde prijs als sommige concurrerende luidsprekers zoals Apple’s HomePod mini.

Het laatste nieuws over Google Nest Audio

Bekijk onze smart home hub voor alles wat we hebben op smart home-apparaten.

Google Nest Audio-functies

In vergelijking met de originele Google Home is de Nest Audio gemakkelijker om naar te luisteren. Het is niet alleen 75% luider met een bas die naar verluidt 50% sterker is, het past zich ook automatisch aan, met behulp van een functie die Google Media EQ noemt, aan alles waar je naar luistert. Vergelijkbaar is Ambient IQ, dat het volume van Nest Audio aanpast als reactie op andere geluiden in de kamer. Als je aan het stofzuigen bent terwijl je naar een audioboek luistert, wordt het geluid automatisch harder zodat je het nog steeds kunt horen. Amerikaanse klanten kunnen ook profiteren van snellere Google Assistent-reacties dan de originele Google Home, omdat een deel van de verwerkingskracht van de assistent volledig offline op het apparaat zelf kan worden gedaan. Volgens Google leert Nest Audio je meest voorkomende muziekcommando’s en reageert het twee keer sneller dan de originele Google Home.

De lijst met functies is uitgebreid, maar enkele hoogtepunten zijn luisteren naar muziek en podcasts, de weersvoorspelling horen, je andere smarthome-apparaten bedienen, een boodschappenlijstje maken, recepten online vinden en Nest Aware gebruiken om dingen in je huis te detecteren, zoals kapotte apparaten. glas of een rookmelder.

Google Nest Audiospecificaties en hardware

De Nest Audio is verkrijgbaar in vijf kleuren en de stof, behuizing, voet en een paar andere onderdelen zijn gemaakt van 70% gerecycled plastic. Vergeleken met de originele Google Home is Google Nest Audio vanaf 4.1 geüpgraded naar Bluetooth 5.0, is meer dan een centimeter groter en weegt meer dan het dubbele, heeft een iets kortere stroomkabel, mist een 3,5 mm audio-aansluiting en bevat een extra microfoon.

Nest Audio-specificaties
Dimensies Hoogte: 6,89″ / Breedte: 4,89″ / Diepte: 3,07″
Kleuren Krijt, Houtskool, Salie, Zand, Lucht
Connectiviteit 802.11b/g/n/ac wifi / Bluetooth 5.0 / Chromecast
Voeding en poorten 30W, 24V externe adapter / DC-voedingsaansluiting
Geluid 75 mm woofer en 19 mm tweeter / 3 far-field microfoons / 2-traps mic mute-schakelaar
Technologie Google Assistent / Voice Match
Sensoren Capacitieve aanraakbediening / 3 far-field microfoons
Verwerker Quad Core A53 1,8 GHz / krachtige ML-hardware-engine
OS-ondersteuning Android / iOS