Skip to content

Privénavigatie inschakelen in Safari voor iOS

18 de juli de 2021
GettyImages 497801285 5c3e4c6446e0fb0001956114

Net zoals het mogelijk is om privé browsen in Safari voor desktops in te schakelen, kunt u hetzelfde doen met de mobiele webbrowser van Apple. Als u weet hoe u een incognitovenster opent in Safari voor iOS, kunt u voorkomen dat de app uw browsegeschiedenis, cookies of lokale gebruikersgegevens opslaat. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de Safari-app voor iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten.

Privénavigatie inschakelen in Safari voor iOS

Incognito bladeren met de mobiele Safari-app:

  1. Start de Safari-app en tik op de Tabbladen pictogram, aangegeven door twee overlappende vakken in de rechterbenedenhoek.

  2. Kraan Privaat onderaan het scherm.

  3. Tik op plus (+) om een ​​nieuw tabblad te openen. U bevindt zich nu in Privénavigatie. Safari slaat tijdens uw sessie geen browsegeschiedenis, cookies of andere gebruikersgegevens op.

  4. Tik op om terug te keren naar de standaard browsemodus Gedaan onderaan het scherm.

Pagina’s die tijdens uw privésessie zijn bezocht, worden gesloten wanneer u terugkeert naar de standaard browsemodus, maar alle geopende tabbladen zullen terugkeren de volgende keer dat u Privénavigatie opent. Om de pagina’s permanent te verlaten, tikt u op de X in de linkerbovenhoek van het tabblad dat u wilt sluiten. Private Browsing houdt geen gegevens achter van uw internetprovider of de websites die u bezoekt. Het voorkomt alleen dat informatie die gewoonlijk op uw apparaat is opgeslagen, wordt opgeslagen.