Skip to content

Ring’s Floodlight Cam Wired Pro laat me nadenken over huisbeveiliging

28 de juni de 2021
20201013 image lifestyle people flcprogen1 installation rgb crop 39ed5e1cb6994ba1822d77d9f88a5893

Belangrijkste leerpunten

  • Ring heeft onlangs de Floodlight Cam Wired Pro aangekondigd.
  • De Floodlight Cam Wired Pro biedt verschillende nieuwe functies, waaronder 3D-bewegingsdetectie.
  • De Floodlight Cam Wired Pro laat me serieus nadenken over mijn plannen voor huisbeveiliging.

Ring’s nieuwe Floodlight Cam Wired Pro laat me al klauteren om erachter te komen wanneer ik het wil installeren. Thuisbeveiliging is extreem belangrijk voor mij, en hoewel ik nog moet investeren in eerdere Ring-apparaten, houd ik ze al een tijdje in de gaten. Met de recente onthulling van de Floodlight Cam Wired Pro, denk ik dat ik eindelijk klaar ben om de trekker over te halen. Er is veel leuks aan de huisbeveiligingsapparaten van Ring. Ten eerste komen ze allemaal mooi samen in de app en integreren ze met de systemen die ik al in huis heb, zoals mijn Amazon Echo. Bovendien zijn de functies die de Floodlight Cam Wired Pro biedt uitzonderlijk en geven ze me talloze nieuwe manieren om alles in de buurt van mijn huis in de gaten te houden. “Misschien is een van de meest aansprekende dingen van Ring’s beveiligingssystemen de verbondenheid van dit alles.”

Zichzelf verbeteren

Ring heeft een behoorlijk aanbod aan huisbeveiligingsopties opgebouwd, waaronder de originele Floodlight Cam. De nieuwe Floodlight Cam Wired Pro lijkt echter de lat hoger te leggen door het oorspronkelijke ontwerp te verbeteren. Het apparaat bevat nog steeds die kenmerkende tweerichtingscommunicatie die de Ring-deurbellen – en anderen die het leuk vinden – zo succesvol heeft gemaakt. Praten met de postbode om hem te helpen de perfecte plek te vinden voor dat dure pakket dat je hebt besteld, is net zo eenvoudig als de app openen en op een knop drukken. Als je iemand ziet rondsluipen, kun je altijd de microfoon aanzetten en een begin maken.

Als praten niet werkt, is er ook de ingebouwde sirene, die een geluid van 110 dB afgeeft dat zeker de aandacht van alle buren zal trekken en die vervelende indringers op straat zal laten rennen. Natuurlijk is er altijd de ingebouwde bewegingsdetectiefunctie, die je zelfs kunt afstemmen met bewegingszones om valse activeringen te verminderen die worden veroorzaakt door de eekhoorns die graag langs de omheining aan de achterkant van de tuin rennen. Het enige grote minpunt – zoals de meeste van deze schijnwerpercamera’s voor buiten – is dat de Floodlight Cam Wired Pro moet worden aangesloten op het elektriciteitsnet in je huis, dus je hebt iemand nodig die weet wat ze doen om te installeren het. Je hebt ook een goede wifi-verbinding nodig, maar zolang deze relatief dicht bij de router is, zou het goed moeten komen. Nadelen terzijde, echter, de reeks functies die door de Ring Floodlight Cam Wired Pro worden aangeboden, voelt de $ 250 waard die het kost om er een op te halen.

Arendsogen

De Floodlight Cam Wired Pro bevat veel van dezelfde functies die de vorige Floodlight Cam had, maar er zijn minstens twee opvallende toevoegingen: Bird’s Eye View en 3D Motion Detection. “Ik kan niet wachten om de Floodlight Cam Wired Pro in handen te krijgen en te zien hoe hij zich verhoudt tot de andere opties die er zijn.” Deze twee kenmerken maken de Floodlight Cam Wired Pro tot een lichtend voorbeeld van huisbeveiliging. Met 3D-bewegingsdetectie kan de nieuwe schijnwerpercamera detecteren waar beweging plaatsvindt, of dit nu op de grond of in de lucht is. Dit kan worden gebruikt met de bewegingszones die ik eerder noemde om af te stemmen waar je wilt dat het naar beweging zoekt waardoor het wordt geactiveerd. U kunt dit aanpassen in een gebied van 30 voet rond de camera. Bird’s Eye View gaat echter nog een stap verder en biedt een manier om bij te houden waar beweging werd gedetecteerd in een bovenaanzicht. Hierdoor kunt u duidelijk zien waar mensen hebben gelopen toen ze de schijnwerpercamera activeerden, wat de sleutel zou kunnen zijn om ervoor te zorgen dat niets in uw tuin werd gestoord.

Altijd verbonden

Maar misschien wel een van de meest aansprekende dingen van Ring’s beveiligingssystemen is de verbondenheid van dit alles. Naarmate de wereld meer evolueert naar het internet-of-things waarover technologie-experts al jaren discussiëren, is verbondenheid uiterst belangrijk.

Ring Floodlight kwam Wired Pro.

Ring maakt dat gemakkelijk met zijn app en abonnement. Natuurlijk, het idee om te betalen om beelden van je beveiligingscamera op te nemen lijkt misschien gek, maar als het me de moeite bespaart om mijn eigen opnamesysteem op te zetten, ben ik er helemaal voor. De aantrekkingskracht van het kunnen fotograferen of opnemen van afbeeldingen van indringers is buitengewoon aantrekkelijk. Nu Ring het pakket heeft aangevuld met dual-band wifi-ondersteuning en de nieuwe detectiesystemen bevat, kan ik niet wachten om de Floodlight Cam Wired Pro in handen te krijgen en te zien hoe het zich echt verhoudt tot de andere opties. Daar.