Skip to content

Safari-snelkoppelingen toevoegen aan een iPhone-startscherm

10 de augustus de 2021
smartphone apple technology home gadget mobile phone 1033681 pxhere.com 5c8addbc46e0fb000172efde

Als u de Safari-browser op een iOS-apparaat gebruikt, is het eenvoudig om snelkoppelingen op het startscherm te maken die rechtstreeks naar uw favoriete websites openen. Dit is een gemakkelijke manier om snel toegang te krijgen tot uw meest gebruikte sites. Hier leest u hoe u snelkoppelingen voor websites op het startscherm kunt maken op uw iOS-apparaat. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle iOS-apparaten, inclusief de iPhone, iPad en iPod touch.

Safari-snelkoppelingen toevoegen aan uw iOS-startscherm

Of u nu toegang wilt tot uw favoriete nieuwssite, webmailaccount, beurswebsite of iets anders, u kunt eenvoudig een snelle Safari-snelkoppeling maken.

  1. Start Safari en navigeer naar een website die u vaak bezoekt.

  2. Druk op Bladwijzer pictogram onderaan het scherm (het lijkt op een vak met een naar boven wijzende pijl).

  3. Kraan Toevoegen aan startscherm.

  4. Accepteer de voorgestelde naam voor de snelkoppeling, of voer een naam in die je beter vindt en tik vervolgens op Toevoegen om het nieuwe snelkoppelingspictogram op het startscherm op te slaan.

    Een snelkoppeling op het startscherm maken in Safari

  5. Het nieuwe pictogram verschijnt naast uw andere app-pictogrammen. Als u veel apps heeft, moet u mogelijk door verschillende schermen bladeren om deze te vinden. Om het pictogram te gebruiken, tikt u erop om rechtstreeks naar de opgeslagen website in Safari te gaan.

Maak een bladwijzermap voor websitepictogrammen

Als u gemakkelijk toegang wilt tot meerdere webbladwijzers, herhaalt u het proces voor het maken van websitepictogrammen met andere websites en slaat u vervolgens alle websitepictogrammen op in één map. Houd een van de pictogrammen ingedrukt totdat alle pictogrammen beginnen te wiebelen. Raak vervolgens het ene websitepictogram aan en sleep het over het andere om een ​​map te maken. Voeg andere websitepictogrammen toe aan dezelfde map door de pictogrammen te slepen en neer te zetten.