Skip to content

Samsung Galaxy Note 21: nieuws, prijs, releasedatum, specificaties en geruchten

19 de juni de 2021
samsung note 21 kopen bade3da5bfe741d498e4d290ec1ba031

Hoe graag we ook een Galaxy Note 21 zouden verwelkomen, de phablet-line-up van Samsung zou tot een einde kunnen komen, vervangen door hun andere apparaten die een groot scherm en S Pen-ondersteuning bieden. Dat gezegd hebbende, als we een nieuwe Galaxy Note zien, zal deze een biometrische sensor en 5G onder het scherm hebben, en mogelijk een camera onder het scherm.

Wanneer wordt de Samsung Galaxy Note 21 uitgebracht?

Veel geruchten twijfelen aan de realiteit van een nieuwe Note. Sommigen denken dat het helemaal niet zal komen en anderen hopen op een release volgend jaar, zo niet in 2021.

De meest betrouwbare informatie die we op dit moment hebben is van Samsung co-CEO, meldde Engadget begin 2021: “De timing van de lancering van het Note-model kan worden gewijzigd, maar we streven ernaar om volgend jaar een Note-model uit te brengen.

Geschatte releasedatum van Lifewire

De Note 10 en Note 20 zijn uitgebracht in augustus 2019 en 2020, dus een vergelijkbaar tijdsbestek zou voor dit jaar logisch zijn. Maar gezien de opmerkingen van Samsung is de meest waarschijnlijke releasedatum 2022.

Samsung Galaxy Note 21 prijs geruchten

$ 999,99 is wat de huidige Galaxy Note draait, en we verwachten hetzelfde voor het Note 21-basismodel. Het grotere Ultra-model kost $ 300 meer en is hoogstwaarschijnlijk hoe Samsung de nieuwe Galaxy Note Ultra zal prijzen als ze een premiummodel uitbrengen.

Pre-order informatie

We hebben alle details over het pre-orderen van de volgende Galaxy Note wanneer / als deze officieel wordt uitgebracht.

Samsung Galaxy Note 21 Functies

Op dit moment is een aanzienlijk deel van de geruchten over de Galaxy Note 21 of het bestaat of in de toekomst zal bestaan. Desalniettemin zijn er enkele dingen die we kunnen speculeren over de functies van de telefoon, gezien de andere recente apparaten van Samsung en onze verwachtingen over opkomende technologie. Dat gezegd hebbende, verwachten we niet veel veranderingen. Als het inderdaad de ondergang van de Note-lijn zal zijn, waarom zou Samsung dan uitstekende nieuwe functies introduceren om de telefoon te doden? Wat waarschijnlijker is, is dat de scheidingslijn tussen de Galaxy S21 en Note 21 zo vervaagt dat er geen reden meer is om een ​​nieuwe Note uit te brengen. Naast het voor de hand liggende feit dat het de S Pen zal ondersteunen, zal de volgende Note ook een in-display, ultrasone vingerafdrukscanner bevatten. Dat is hoe de andere recente Note-telefoons je vingerafdruk lezen, dus we kunnen alleen maar aannemen dat dit precies is hoe het in deze telefoon zou werken. De belangrijkste verandering die we zouden kunnen zien, is een camera onder het scherm. Moderne camera’s aan de voorzijde die buiten het scherm van de telefoon rusten, vereisen een ontwerp met perforaties, en dat is hoe de Note 20 het doet. De manier om dat te omzeilen is om de camera onder het scherm te plaatsen, wat volgens LetsGoDigital iets is dat we met deze telefoon konden zien.

Opmerking 21 Ultra under-display camera renderen.

Samsung Galaxy Note 21 specificaties en hardware

Alle nieuwe telefoons en tablets (ja, zelfs phablets) gaan in de richting van 5G. Het is sneller dan oudere netwerken, en het is niet meer dan normaal dat nieuwe technologie aan boord springt, dus we zullen zeker een 5G-versie van de Galaxy Note 21 zien. De basismodellen van de Note 20 en 10 werden geleverd met 8 GB RAM en de duurdere versies met 12 GB. We verwachten dat dit hetzelfde zal blijven voor de Note 21. Wat betreft opslag hopen we een optie van 1 TB te zien, wat twee keer zoveel zou zijn als wat de huidige modellen ondersteunen. Maar verwacht geen microSD-kaartslot voor uitbreiding; Samsung verwijderde het met de S21-serie en doet mogelijk hetzelfde met de Note 21. Android 12 is een gegeven. Versie 11 was een maand na de release van Note 20 beschikbaar voor het publiek, maar v12 zal hier zijn voordat deze telefoon uitkomt, dus we zullen het zeker zien op de volgende Galaxy Note. Als er een oplader wordt meegeleverd, kan dit een 65W-adapter zijn, die sneller kan worden opgeladen dan de huidige 25W-adapter. LetsGoDigital heeft enkele renders gemaakt van de komende Galaxy Note Ultra waarvan we nu kunnen genieten terwijl we wachten op het echte werk. Hun visie is dat de nieuwe telefoon een 108-megapixel camerakop met een f/1.8-lens, een 12-megapixel ultragroothoekcamera en een paar 10-megapixel telefotocamera’s zal hebben. Hier is er nog een met een klein scherm aan de achterkant:

Het laatste nieuws over Samsung Galaxy Note 21

U kunt meer smartphonenieuws krijgen van Lifewire. Hier zijn andere nieuwsverhalen en geruchten over een mogelijk aanstaande Galaxy Note: