Skip to content

Samsung trekt Galaxy Z Fold 2 van website in de VS

27 de december de 2022
galaxy z fold 2 no longer listed on samsung site bf1721982807497cbf7f47ab7b132841

Samsung heeft de Galaxy Z Fold 2 van zijn website verwijderd, waardoor aankopen van het apparaat voor gebruikers in de Verenigde Staten effectief zijn beëindigd. 9To5Google meldde donderdag voor het eerst de verwijdering van de Galaxy Z Fold 2 van de Samsung-website. In plaats van de telefoon en zijn details op te sommen, leest de website nu gewoon: “De Galaxy Fold is niet langer beschikbaar voor aankoop op Samsung.com, maar bekijk alsjeblieft de extra opties in de Galaxy Family.”

Hoewel de bewoording op de pagina de Galaxy Fold zegt, lijkt het erop dat de telefoon volledig is verwijderd uit de online winkel van T-Mobile, hoewel hij beschikbaar lijkt te zijn via AT&T en Best Buy. Samsung heeft geen officiële opheldering gegeven over de stopzetting, maar als dat waar is, betekent dit dat de Galaxy Z Fold 2 pas ongeveer negen maanden na de release beschikbaar was. Volgens 9To5Google is de telefoon ook nog steeds verkrijgbaar in het VK. Misschien wel het belangrijkste om op te merken is dat de originele Galaxy Fold en de Galaxy Z Flip 5G nog steeds te koop zijn in de Verenigde Staten. De Z Flip 5G is echter al een tijdje niet meer verkrijgbaar via Samsung.com.

Het bericht dat nu wordt weergegeven op de kooppagina van de Samsung Galaxy Z Fold 2

Met geruchten dat Samsung later dit jaar een nieuwe opvouwbare telefoon zal aankondigen die in aantal zal groeien, is het mogelijk dat deze stap meer brandstof op het vuur kan gooien. Helaas zullen we moeten afwachten of de Galaxy Z Fold 2 volledig is stopgezet, of dat de wijzigingen aan de pagina per ongeluk zijn aangebracht. We hebben contact opgenomen met Samsung voor opheldering, maar hebben nog geen reactie ontvangen.