Skip to content

Snel foto’s opnieuw posten op Instagram

23 de juni de 2021
shutterstock 475429129 582f4cec5f9b58d5b1b1a640

Er is geen directe manier om afbeeldingen die door iemand anders op Instagram zijn geplaatst, opnieuw te delen. Als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, bekijk dan Repost voor Instagram. Deze gratis app maakt het gemakkelijk om Instagram-afbeeldingen opnieuw te posten. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Instagram op een Android-apparaat.

Een afbeelding opnieuw plaatsen op Instagram

Repost voor Instagram is een gratis app voor Android-apparaten. Nadat je het hebt geïnstalleerd, kopieer je de link naar de foto die je wilt delen, en de Repost-app bereidt het voor op het opnieuw plaatsen.

 1. Zoek de afbeelding die u opnieuw wilt plaatsen vanaf uw Instagram-account.

 2. Selecteer het gestippelde menu in de rechterbovenhoek van het bericht.

 3. Kiezen Kopieer link.

 4. Open de Opnieuw posten app. De link wordt er automatisch in geplakt.

  Wanneer de app is geopend, luistert deze naar de Instagram-URL’s die u kopieert en stelt voor dat u ze opnieuw plaatst. Als je die melding ziet, tik je erop om Repost te openen.

 5. Selecteer het bericht dat je hebt gekopieerd.

 6. Kies waar je het attributieteken wilt plaatsen (de linker- of rechterkant van de onder- of bovenkant van het bericht) en of je het een licht of donker thema wilt hebben. Ontgrendel de Pro-versie van de app om de repostmarkering te verwijderen.

 7. Selecteer Opnieuw posten en kies dan Instagram openen.

  De Android Repost-app gebruiken om Instagram-afbeeldingen opnieuw te delen

 8. Volg het reguliere postproces van Instagram. Snijd de afbeelding bij, kies een filter, bewerk de helderheid en het contrast, voeg een locatie toe, tag mensen en meer. U kunt het originele bijschrift ook in het bijschriftvak plakken door de inhoud van het klembord te plakken (het bijschrift is een paar stappen terug voor u gekopieerd).

 9. Selecteer Delen om de afbeelding opnieuw te delen op Instagram.