Skip to content

Sneller een level omhoog in Star Wars: Galaxy of Heroes

14 de juli de 2021
StarWarsGalaxyofHeroes cecdccd35c3f49528618aaee1b04c814

Star Wars: Galaxy of Heroes is een rollenspel van Electronic Arts waarmee je een enorm assortiment helden en schurken uit de hele wereld kunt verzamelen Star Wars universum. Het is exclusief beschikbaar op mobiele apparaten, en hoewel het misschien bekend voorkomt bij fans van andere mobiele gratis te spelen RPG’s, is er iets beslist fantastisch aan het verzamelen van Wookies en droids in plaats van krijgers en magiërs. Je moet ontgrendelen Star Wars: Galaxy of Heroes’ veel modi om het volledige spel te ervaren, en je kunt dat niet doen totdat je een spelerniveau hebt bereikt dat hoog genoeg is om ze allemaal te ontgrendelen. Deze tips helpen je het proces te versnellen. Deze tips zijn van toepassing op zowel de Android- als de iOS-versie van Star Wars: Galaxy of Heroes.

Dagelijkse activiteiten

Nivellering in Star Wars: Galaxy of Heroes is direct gekoppeld aan het aantal ervaringspunten dat je verdient, en de beste manier om ervaringspunten te verdienen is door je lijst met dagelijkse activiteiten in te vullen. Als je snel een level omhoog wilt gaan, behandel dit dan als de checklist die je elke dag moet voltooien voordat je een ander deel van het spel gaat verkennen. Elke taak op deze lijst helpt je om je voortgang ook op andere manieren te verbeteren, dus doe de dingen in een volgorde die past bij je lijst met dagelijkse activiteiten. Als je 40 XP kunt verdienen voor het voltooien van drie lichte gevechten en nog eens 40 XP voor het voltooien van drie donkere gevechten, blijf dan niet alleen maar doorgaan met de lichte kant (of donkere kant) campagne. Doe de drie licht en drie donker, dan ga terug naar het malen waar u maar wilt. Zorg ervoor dat u de andere activiteiten afvinkt zoals u doet. Alles wat u elke dag doet, moet in dienst staan ​​van deze lijst totdat deze is voltooid.

Plan je spel

Star Wars Galaxy of Heroes Sneller een level omhoog gaan

Bepaalde taken op je lijst zijn uitgerust met wachttijden, dus plan je spel dienovereenkomstig. Als je bijvoorbeeld drie arena-gevechten moet voltooien, zit er een lange wachttijd tussen elk. Pak er een aan het begin van je speelsessie en werk vervolgens aan andere opdrachten terwijl je wacht tot de timer is afgekoeld. Evenzo kun je in de vroegste stadia van het spel elke 20 minuten een gratis Bronzium Data Card krijgen. Houd tijdens het spelen die afteltimer in de gaten en pak elke gratis kaart die je kunt. Deze kunnen alles bevatten, van gratis karakters en karakterscherven tot uitrusting en credits. Dit alles helpt je team op de een of andere manier sterker te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om gevechten te winnen en meer XP te verdienen.

Laat het spel zichzelf spelen

Star Wars Galaxy of Heroes hoe je sneller automatisch kunt spelen

Zoals de meeste gratis te spelen games, is de uitdaging in Star Wars: Galaxy of Heroes heeft last van pieken en dalen. Wanneer dingen een beetje te gemakkelijk worden en je team is overweldigd voor de taak die voor je ligt, druk je gewoon op de Auto-knop in de hoek en laat de AI het overnemen. Gevechten worden sneller voltooid zodra de besluitvorming uit het proces is gehaald, en zolang je team sterk genoeg is, krijg je in elke fase drie sterren. Als dit klinkt als een strategie die het spel minder leuk maakt, is dat een terechte klacht. Maar het valt niet te ontkennen dat dit wonderen doet als je niet echt tijd hebt om je op het spel te concentreren. Als je op zoek bent naar een specifiek apparaat om het uitrustingsniveau van een personage te upgraden, wees dan niet bang om je Sim-tickets te gebruiken. Daar zijn ze voor. Ze laten je het gevecht helemaal overslaan en direct naar de beloningen gaan.

Een kleine aankoop gaat een lange weg

Star Wars Galaxy of Heroes hoe je sneller een level omhoog gaat koop een startersbundel

Als je absoluut geen geld wilt uitgeven aan een gratis te spelen spel, dan is deze tip niets voor jou. Als je het echter niet erg vindt om wat geld uit te geven om vooruit te komen, blijf dan lezen. Valuta-aankopen zijn altijd beschikbaar in Star Wars: Galaxy of Heroes, maar ze zijn verre van de beste manier om waar voor je geld te krijgen. Tijdens het spelen krijg je regelmatig verschillende bundels aangeboden die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Deze zijn er in een breed scala aan prijzen en aanbiedingen, en als je er een ziet die bij je past, koop hem dan. Dit voegt niet alleen een aantal hoognodige personages toe aan je selectie, maar je krijgt ook trainingsdroids en de credits die nodig zijn om het trainingsproces te voltooien. Er zijn genoeg beloningen in zelfs een kleine bundel om een ​​paar van je personages vroeg in het spel te maximaliseren (tenminste, zo maximaal als ze op dat moment kunnen krijgen), wat gevechten maakt veel makkelijker in te vullen.

Zweet de details na

Star Wars Galaxy of Heroes hoe je sneller een level omhoog gaat, zweet de details uit

Van squad-gevechten en uitdagingen tot de standaard campagnemissies, alles zit in Star Wars: Galaxy of Heroes geeft je goodies en XP, en de goodies zelf maken het bijna altijd gemakkelijker om meer XP te krijgen. Maar wat zijn al deze doodads en apparatuur die je ontgrendelt, en waarom zou het je iets kunnen schelen? Ze zijn echt het hart van wat Melkweg van Helden gaat over. Het uitrusten van personages maakt ze niet alleen sterker, het opent ook een pad naar het ontgrendelen van nieuwe vaardigheden. Het bouwen van een team dat niet bestaat uit je favoriete helden, maar uit de personages wiens aanvallen en stijlen elkaar ondersteunen, kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Weten welke valuta meer van wat kopen, van welke karakterscherven je het minst nodig hebt om een ​​nieuwe jager te ontgrendelen, en hoe lang het nog duurt voordat je volgende uitdaging wordt ontgrendeld – het komt allemaal in lagen samen om een ​​enkele samenhangende ervaring te vormen. Indien gespeeld in de meest oppervlakkige zin, Star Wars: Galaxy of Heroes is een spel van geautomatiseerde gevechten en weinig anders. Kras echter onder het oppervlak en je vindt een spel met veel bewegende delen. Het begrijpen van die onderdelen, en hoe ze allemaal dienen voor het grotere goed dat je lijst met dagelijkse activiteiten is, is de sleutel om sneller te levelen en te genieten van alles wat de game te bieden heeft.