Skip to content

Sterrenvrienden maken in De Sims Superstar

25 de juni de 2021
The Sims Superstar Logo 58b7b77c5f9b588080e66d52

Om een ​​Superster te worden in het uitbreidingspakket De Sims Superstar, moet je vrienden maken met sims die al sterren zijn. Zoals je waarschijnlijk hebt ontdekt, zijn beroemde sims snotterig. Vrienden maken met sterren is mogelijk. De sleutel is om de sterren (of Somebodys) uit Studio Town te krijgen.

moeilijkheidsgraad

Gemiddelde

Vereiste tijd

Varieert

Hier is hoe

  1. Bij Studiostad: Begroet een Sim met de achternaam Iemand. Voltooi ongeveer 3 interacties met de Sim en doe je best om geen interacties te kiezen die negatieve reacties veroorzaken. Probeer de vriendschapsscore tussen 15 en 20 te krijgen. De volgende stap is om naar huis te gaan en de Sim bij jou thuis of ergens anders uit te nodigen.
  2. Nodig Star uit bij jou thuis: Vergroen de motieven van je Sim en bel de ster. Het kan een paar telefoontjes duren voordat ze de uitnodiging om langs te komen accepteren. Zorg voor voldoende eten en leuke activiteiten, zoals tv of het bubbelbad. Houd ze tevreden en de vriendschapspunten zouden moeten stijgen.
  3. OF Nodig Star Downtown uit: Nodig de potentiële vriend Downtown uit en koop een driegangenmenu voor ze, zodat je veel tijd hebt om te praten en relatiepunten te verdienen. Koop na de maaltijd kleding voor ze of doe mee aan een groepsactiviteit, zoals poolen of darten. Cadeautjes helpen ook.

Tips

Sterren houden van cadeaus, dus houd een voorraad diamanten ringen en bloemen aan. Je kunt de eerste keer dat je ze ontmoet geen cadeaus geven, maar bij toekomstige ontmoetingen wel. De sleutel tot het maken van vrienden met Stars is om ze weg te krijgen van Studio Town. Nodig ze ergens uit, praat en maak plezier en binnenkort heb je nog een familievriend.

Wat je nodig hebt

  • De Sims
  • De Sims Superster
  • Een Sim in de roemrijke carrière
  • Geduld