Skip to content

Streamer AyChristene heeft grote dromen en groter talent

28 de juni de 2021
AyChristene b8de2a027d1f42d882b220e439204882

Het succes van het merk AyChristene begon in 2015 met een businessplan dat Christene en haar inmiddels echtgenoot vakkundig hebben uitgevoerd. Met meer dan 1 miljoen abonnees op haar twee kanalen, hebben ze een niveau van succes bereikt dat hen in staat heeft gesteld enkele van hun zwaarst bevochten dromen waar te maken.

“Toen we gamecontent op YouTube vonden, realiseerden we ons dat hier groei en kansen liggen”, vertelde ze aan reddingsdraad in een telefonisch interview. “Mijn man zei altijd dat het grappig voor hem was om mij videogames te zien spelen, dus misschien moet ik me in de zaken van het creëren van inhoud gaan verdiepen. Hij zei: wat als we groeien naar een plek waar ik deze andere dingen kan doen die ik wilde doen .” Haar beide kanalen, AyChristene en AyChristene Games, zijn niet meer weg te denken uit het gamersdieet als evoluerende kanalen die ze heeft getorpedeerd tot een streamingcarrière met een bloeiende gemeenschap van ondersteunende fans en ronddolende buitenbeentjes. Christene, die vroeg reddingsdraad om haar alleen bij haar schermnaam te noemen om haar identiteit te beschermen, ziet haar veerkrachtige streamingcarrière als iets waarvan ze hoopt dat anderen ernaar kunnen kijken en imiteren.

Snelle feiten

  • Naam: Christene
  • Leeftijd: 32
  • Van: Christene werd geboren in de Bronx, New York, maar haar familie verhuisde veel en vestigde zich uiteindelijk in de omgeving van Miami in Zuid-Florida. In Florida bracht ze haar meest vormende jaren door.
  • Willekeurig genot: Het is een familieaangelegenheid! Ze werd door haar ouders in de wereld van gaming gebracht. Nu zijn zowel de broer als de echtgenoot van Christene van groot belang voor het succes van haar kanalen en werken ze achter de schermen als respectievelijk video-editor en allround producer.
  • Sleutelcitaat of motto om naar te leven: “Wees eerlijk tegen jezelf.”

Dromen opnieuw bedacht

Christene, een natuurlijke duizendpoot, groeide op als een creatieveling met een interesse in alles wat met entertainment te maken had. Met name acteren en zingen: twee passies die ze nastreefde via agentschappen als John Robert Powers en het John Casablancas Center in Tampa, Florida. Haar online aanwezigheid is ontstaan ​​uit deze wens om door te breken in de altijd ongrijpbare wereld van entertainment.

Rond de vroege jaren 2010 produceerde ze zeldzame songcovers en vlog-achtige chats in de hoop de democratiserende krachten van sociale media te benutten en zichzelf op de markt te brengen voor potentiële talentscouts. Het werkte niet. Toch bleef Christene net zo toegewijd aan haar dromen als altijd. Dat kanaal is sindsdien verwijderd, maar het heeft de kiem gelegd voor wat later het merk AyChristene zou worden. “De mix van het hebben van [a] gemeenschap met wat we aan het doen waren, en hoe de montage en grappen ervoor zorgden dat ze terug wilden komen, hielden ons op de hoogte dat we over een aantal jaren deuren zouden kunnen openen die we op dat moment niet konden open of toegang hebben tot’, zei ze. “Toen we gamecontent op YouTube vonden, realiseerden we ons dat hier groei en kansen liggen.”

Christene zou in het begin zeer bewerkte gameplay-inhoud uploaden. Toen YouTube uiteindelijk zijn streaming-verticaal onthulde, echtgenoot stelde voor om op de kar te springen, in het besef dat streaming de beste manier zou zijn om de visie van het kanaal dat ze samen hebben gecreëerd voort te zetten. “We willen de groei voortzetten. Ik had veel angst toen we voor het eerst begonnen met streamen, omdat je het niet kunt bewerken”, zei ze over de verandering in inhoud. Met een paar groeipijnen is ze een natuurtalent geworden. Haar toegewijde community stemt elke dag af om haar te zien pak alles aan, van AAA-titels en indie psychologische horrorsimulators tot trendy partygames. Tussen beide kanalen heeft ze sinds 2015 meer dan 300 miljoen views verzameld.

Veranderende Werelden

Christene heeft verschillende heruitvindingen ondergaan via haar streaming-inhoud, terwijl ze op unieke wijze verschillende demografische gegevens vastlegde. Beginnend met Plicht en Scherpschutter elite, verschoof ze naar een kindvriendelijk tijdperk met een diepe duik in de creatieve wereld van Roblox, een populair gratis te spelen spel onder jonge kinderen. Maar vanwege de giftigheid van de gemeenschap veranderde ze opnieuw. “Ik schakelde een versnelling in mijn inhoud. Daarbij speelde ik oudere games. [My] Het publiek is een stuk ouder, en sommigen zijn de afgelopen vier jaar met mij gegroeid … ik heb het gevoel dat we nu in de Goudlokje-zone zijn, “zei ze.

Christene is een van de meest populaire zwarte vrouwelijke gamingkanalen op YouTube. Ze merkte op dat er geen zwarte vrouwelijke gamers op de site zijn die meer dan een miljoen abonnees hebben, dus zet ze zich in om met haar platform te vechten voor vertegenwoordiging in de industrie. “Ik probeer, als ik kan, meer zwarte vrouwtjes te plaatsen,” zei ze. “Ik vind het nu nog steeds grappig als mensen zeggen: ‘Ik wist niet dat er zwarte vrouwelijke gamers waren.’ Heb je gekeken? Was je ernaar op zoek, want we zijn hier.’ Sinds de gebeurtenissen van vorig jaar is er een grote honger naar zwarte content van zowel consumenten als bedrijven.

Christene kanaliseert die dorst naar bruikbare verandering in de industrie door haar invloed aan te wenden voor wat ze ‘groepsgroei’ noemt. “We willen de groei voortzetten. Ik had veel angst toen we voor het eerst begonnen met streamen, omdat je het niet kunt bewerken.” “Ik heb mijn dochter en ik wil dat ze opgroeit en zich niet genegeerd voelt. Het gaat niet om geprezen worden of… [receiving] trofeeën; het is gewoon een erkenning voor het werk dat je doet en de persoon die je bent,” zei ze. “Ik wil er zeker van zijn dat wanneer ze opgroeit dit minder een probleem is.” Gemonteerd bovenop haar gamestoel, compleet met haar kenmerkende gele buddy-beanie, Christene laat haar sporen na en laat meer dan alleen haar dochter zien dat de toekomst vrouwelijk is.