Skip to content

The Beatles: Lijst met rockbandnummers

24 de juli de 2021
beatles rock band song list 3562631 d910513dbe6449bf9e591dd71413d2b4

Het grote papa-muziekspel is absoluut The Beatles: Rock Band. Het kan een veel breder publiek aanspreken dan welke muziekgame dan ook die eerder is verschenen, en dat is een goede zaak. Met 45 nummers op schijf (allemaal Beatles, geen vulmiddel), zullen fans van The Beatles heel blij zijn. We hebben hier 44 van de 45 nummers.

Het is echt indrukwekkend hoe de band door de jaren heen is gegroeid en veranderd. Begonnen met eenvoudige en repetitieve popmelodieën in hun vroege jaren, werden The Beatles tegen het einde veel betere songwriters en muzikanten, wat het spel een verrassende moeilijkheidsgraad geeft die echt oploopt.

The Beatles: lijst met rockbandnummers

 • Ik zag haar daar staan
 • Draai en roep
 • Wil je een geheim weten
 • Jongens
 • Ik wil je hand vasthouden
 • Kan me geen liefde kopen
 • Een welverdiende nachtrust
 • Ik wil je man zijn
 • Ik voel me prima
 • Ik heb je door
 • Acht dagen per week
 • Als ik iemand nodig had
 • Kaartje om te rijden
 • Rij mijn auto
 • Dagtripper
 • Paperback-schrijver
 • Belastingdienst
 • En je vogel kan zingen
 • Gele onderzeeër
 • Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band/met een beetje hulp van mijn vrienden
 • Lucy in de lucht met diamanten
 • Beter worden
 • In jou zonder jou/Morgen weet nooit
 • Goede morgen
 • Ik ben de Walrus
 • Hallo tot ziens
 • Hey Buldog
 • Terug in de USSR
 • Beste Prudence
 • Terwijl mijn gitaar zachtjes huilt
 • Helter Skelter
 • Revolutie
 • Verjaardag
 • De tuin van de octopus
 • Iets
 • Samenkomen
 • Hier komt de zon
 • Graaf een pony
 • Kom terug
 • Laat me niet in de steek
 • Ik heb het gevoel
 • Ik wil jou (ze is zo zwaar)
 • ik mij mijn

Compatibiliteit met andere rockbandtitels?

Helaas zijn de nummers van The Beatles: Rock Band niet compatibel met andere Rock Band-titels en is het de enige Rock Band-game die niet beschikbaar is gemaakt om naar de andere titels te exporteren. Dit is een groot minpunt, want het feit dat alle nummers die je wilt spelen in één keer beschikbaar zijn, is een groot deel van de aantrekkingskracht van de Rock Band-franchise, dus het niet kunnen spelen van nummers van The Beatles in Rock Band 3 of Rock Band 4 is een trek. De redenering hierachter is dat de licentie van The Beatles duur genoeg was om er maar één game mee te maken, en dat EA/MTV/Harmonix te veel moest betalen om het DLC/exporteerbaar te maken. Simpel als dat.