Skip to content

The Elder Scrolls IV: Oblivion geannoteerde en interactieve kaarten

21 de juli de 2021
TheElderScrollsIVOblivion 3690824aa8cd4c30b5c29b2687bd9988

The Elder Scrolls IV: Oblivion is een open-wereld role-playing game ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks in 2006. Dit deel van de populaire serie speelt zich af in de fictieve provincie Cyrodiil, waar een fanatieke cultus plannen portalen naar een demonisch rijk. Net als andere inzendingen in de serie, Vergetelheid beschikt over een grote fantasiewereld waarin de speler deze vrij kan verkennen. Ze kunnen het hoofdverhaal doorspelen of het voor onbepaalde tijd uitstellen. Cyrodiil is zo uitgestrekt dat zelfs veteranen van The Elder Scrolls IV: Oblivion soms omdraaien. Gelukkig hebben spelers geannoteerde en interactieve kaarten gemaakt om elkaar te helpen. De informatie in dit artikel is van toepassing op versies van Vergetelheid op alle platforms, inclusief Windows, PS3 en Xbox 360.

De geannoteerde Oblivion-spelkaart

De Vergetelheid onderstaande kaart is geannoteerd door Jonathan D. Wells. Het toont de algemene lay-out van het land, samen met markeringen voor campings, Deadra-heiligdommen, Doomstones, Oblivion-poorten, nederzettingen, natuurlijke oriëntatiepunten, wegheiligdommen en meer.

Om de geannoteerde te downloaden Vergetelheid kaart, klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Opslaan als.

The Elder Scroll IV: Shivering Isles geannoteerde gamekaart

De onderstaande kaart omvat de inhoud die is toegevoegd in de Rillende Eilanden uitbreidings pakket.

Deze geannoteerde Oblivion-kaart bevat de inhoud die is toegevoegd aan het uitbreidingspakket Shivering Isles.

Interactieve Oblivion-gamekaarten

Er is ook een website die Google Maps-technologie gebruikt om een ​​interactieve an Vergetelheid kaart. Deze kaart kan niet worden gedownload. De interactieve . bekijken en gebruiken Vergetelheid kaart, bezoek tamrielma.ps

Ga naar oblivionmap.net om de interactieve Oblivion-kaart te bekijken en te gebruiken.

Klik op de vakjes onder Markeringen om de locaties van kampen, herbergen, nederzettingen en meer weer te geven.