Skip to content

Tips en trucs voor geitensimulator

11 de juli de 2021
Goat Simulator 1 57bc42243df78c8763c42574

De gekke pc-lieveling Goat Simulator heeft eindelijk zijn weg gevonden naar iOS, en het zit boordevol gekte, geiten en hijinks om je leven lang mee te gaan. Maar het kan overweldigend zijn om er meteen in te springen, vooral als je niet echt zeker weet waar je heen moet of wat je moet doen. We hebben je gedekt met deze tips en trucs die je in de goede richting zullen helpen, zodat je één keer een baa-aa-advertentie kunt hebben. Dat betekent natuurlijk “slecht” als in goed. We zouden je nooit in de goede richting sturen. Zullen we? Nee, absoluut niet.

Word een boze duivelse geit

Nee, u leest het goed. Je gaat duistere krachten oproepen en een slechte geit worden. Je kunt dit zelfs doen terwijl je gewoon aan het verkennen bent! Zoek de rode schuur waar erachter een feest aan de gang is. Ga met je gezicht van de schuur af staan ​​en ga naar links tot je een onverhard pad ziet tussen wat rotsen. Je zult bloemen en fakkels zien terwijl je zicht wazig wordt. Je zult uiteindelijk een vurig pentagram vinden. Zoek vijf mensen en sleep ze naar de ster. Schik ze in de ster en laat ze los. Je wordt getransformeerd in een duivelse geit met demonische krachten.

Word de koning der geiten Go

Kijk om je heen voor een toren met een wenteltrap en twee deuren. Ga door de eerste deur en ga voorbij de eerste geit om de Goat Trophy te krijgen. Ga daarna door de bovenste deuropening. Als je naar binnen gaat, word je beloond met je eigen geit-ondergeschikten en een troon waarin je kunt zitten om een ​​nieuwe geitenvorm te ontgrendelen, “Goats for the Goat”, waarmee je “boeren” (dode geiten) uit de hemel die om je heen zal regenen.

Vind het jetpack

Er is een gebouw in aanbouw waar je tegenaan loopt en het is het enige in de gamewereld. Je zult uiteindelijk een Jet Pack vinden. Loop erin om het uit te rusten en vlieg dan rond en zie er fantastisch uit als een vliegende geit. Je kunt het combineren met andere Goat Forms voor hilarische resultaten. Wees creatief, je kunt dit zelfs doen als de duivelse geit als je maar hard genoeg probeert.

Maak een deltavlieger-tour

Verkennen op vier poten is toch zo vorig jaar. Beklim de ladder op de kraan en ga helemaal naar de top, geef de persoon die je daar vindt een kopstoot en wacht op de deltavlieger waarop die persoon wachtte. Spring recht op de deltavlieger en rijd dan door de stad en zie eruit als de meest verse geit die ooit is geweest. Zo krijg je zelfs beter zicht op dingen die in je buurt zijn zonder dat je een hoog gebouw hoeft te beklimmen.

Laat buitenaardse wezens je meenemen

Ja, er zijn aliens in Goat Simulator. Toch logisch, toch? Verder kun je bijna alles. Zoek het veld met de kapotte auto erin. Daar staat een baken op een stok in de graancirkel in het veld. Als je in de buurt kijkt, is er nog een stok, maar geen baken. Vind de garage bij het huis in de buurt van je geitenverblijf om het ontbrekende baken te pakken. Zet het op de stok. Wacht 30 tot 45 seconden en je wordt ontvoerd voor een buitenaards avontuur!