Skip to content

Tips voor sms-berichten die dataplannen vermijden

8 de september de 2021
GettyImages 558946397 594822905f9b58d58ac71444

Je kunt meer doen met sms’en (of sms’en) dan korte berichten naar vrienden sturen. Als u betaalt voor een sms-abonnement of sms’en is inbegrepen in uw abonnement, heeft u mogelijk geen mobiel internet nodig, dat bestaat uit browsergebaseerde internetservices die toegankelijk zijn vanaf mobiele apparaten zoals smartphones, en die het gegevensgebruik beïnvloeden. Gebruik in plaats daarvan sms-berichten. Sms’en vanaf een mobiele telefoon maakt deel uit van de Short Message Service (SMS) van een mobiel oproepsysteem. Het verzenden van een sms kost geen datalimiet, maar tenzij sms is opgenomen in een maandelijks abonnement, kan er een kleine vergoeding voor elke sms in rekening worden gebracht.

Update uw Facebook-status per tekst

Wat we leuk vinden?

  • Geen internetverbinding nodig om de Facebook-status bij te werken.

Wat we niet leuk vinden

  • Moet Facebook-teksten instellen en een mobiel telefoonnummer toevoegen.

Als je deel uitmaakt van de rage op het gebied van sociale netwerken en Facebook op je repertoire staat, zit je dan niet vast aan je computer om je status voor vrienden en collega’s bij te werken. In plaats van Facebook in een browser te openen om een ​​update te plaatsen, post je een statusupdate per sms. Meld u aan voor de gratis Facebook-sms-service en u bent klaar.

Mobiel microbloggen op Twitter

Hoge hoekmening van tekst op houten blokken boven tafel

Wat we leuk vinden?

  • Voeg een mobiel nummer toe om toegang te krijgen tot meer beveiligingsfuncties.

Wat we niet leuk vinden

  • Wanneer meerdere Twitter-accounts aan hetzelfde telefoonnummer zijn gekoppeld, kan niet kiezen welk account meldingsinstellingen mag bewerken.

Het is moeilijk om over internet te praten zonder dat Twitter op de radar verschijnt. De site, die begon als een gratis microblogdienst voor computergebruikers, is uitgegroeid tot sms, zodat gebruikers tweets kunnen verzenden en ontvangen via sms. Meld u aan met Twitter voor de service en sms uw tweets.


Doe mee aan Sweepstakes

Lint voor kwaliteitspresteerder

Wat we leuk vinden?

  • Het is zo makkelijk!

Wat we niet leuk vinden

  • Weet niet of wedstrijden legitiem of veilig zijn.

Tekstberichten zijn een van de meest populaire manieren om mee te doen aan sweepstakes. U hoeft niet op een computer te zitten of de mobiele webbrowser van een smartphone te gebruiken om mee te doen aan sweepstakes. Als je op pad bent en je hebt zin in een wedstrijd, stuur dan een sms om mee te doen. Sommige wedstrijden laten je binnen enkele seconden weten of je hebt gewonnen.

Een mobiele telefoon e-mailen

E-mailpictogram gemaakt van paperclips naast een telefoon die e-mailbijlagen voorstelt

Wat we leuk vinden?

  • Snelle en gemakkelijke manier om snel een e-mail te verzenden.

Wat we niet leuk vinden

  • Moet weten welke provider de ontvanger van de sms gebruikt.

Zelfs als noch u, noch de persoon met wie u contact opneemt e-mail op uw mobiele telefoon heeft geconfigureerd, heeft uw mobiele telefoon een e-mailadres dat begint met het telefoonnummer. Sms ernaar vanaf je telefoon, net zoals je een e-mail zou sturen vanaf je computer. U kunt ook e-mails doorsturen naar het adres. Een e-mail die in een sms-bericht wordt verzonden, wordt opgesplitst in verschillende korte teksten.

Hypotheek kopen

Koppel op ontmoeting met financieel adviseur

Wat we leuk vinden?

  • Mogelijk besparen met lagere tarieven en vergoedingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Het kan moeilijker zijn om hulp te krijgen.

Veel webservices bieden waarschuwingen via sms-berichten. Als u op zoek bent naar gunstige hypotheekrentes, meld u dan aan voor dagelijkse tekstupdates van Quicken Loans. U ontvangt elke dag een sms met actuele hypotheekrentes, promoties en sweepstakes.