Skip to content

Top 10 eindeloze hardlopers voor Android

19 de juli de 2021
midsection of man playing games in mobile phone 720111889 5c93bb2b46e0fb0001376ea7

Games die een minuut of uren en uren kunnen worden gespeeld, zijn enkele van onze favoriete games op mobiel. Een hoge score halen of een vriend verslaan voor een betere score? Dat zijn enkele van de meest bevredigende ervaringen. En deze spellen bieden het beste dat je kunt krijgen. We hebben geprobeerd hier voorzichtig mee te zijn – games die automatisch worden uitgevoerd, maar die niet per se hardlopers zijn met een hoge score, worden hier niet vermeld, en games die dichter bij de Flappy Bird- of Crossy Road-stijl van gameplay liggen, worden uitgesloten en overwogen voor opname op andere grote lijsten.

Temple Run 2

De eindeloze loper die een miljoen meer eindeloze lopers lanceerde. Hoewel het origineel nog steeds goed standhoudt, heeft het vervolg een aantal handige nieuwe trucs en een leuke cast van personages toegevoegd, waaronder enkele interessante beroemdheden. Usain Bolt is het perfecte personage voor een hardloper, niet? De principes van dit spel – wisselen tussen rijstroken, munten verzamelen voor upgrades, edelstenen om nieuw leven in te blazen en meer, legden de basis voor talloze andere spellen om voor zichzelf te gebruiken.

Canabat

Schermafbeelding Canabalt-spel

Als je mobiel gamen wilt herleiden tot waar het eindeloze runner-genre populair werd, is Canabalt het voor de hand liggende beginpunt. Omdat het werd aangepast van Flash naar mobiel en met de muziek van Danny Baranowsky (die de soundtracks voor Super Meat Boy, Crypt of the Necrodancer en meer ging doen), was dit de eerste grote eindeloze hardloper. De eerste sprong uit het glazen raam blijft een van de iconische momenten in de geschiedenis van mobiel gamen. De game is sindsdien bijgewerkt met nieuwe modi om wat nieuwe tweaks in de ervaring te gooien, zoals een modus die is gericht op het eerder genoemde vensterspringen.

ALLEEN

ALLEEN telefoon spel

Voordat Laser Dog Games verder ging met het maken van de fantastische Hopiko, bleek deze fantastische supersnelle ruimtevliegende runner. Je moet puin ontwijken en de dodelijke omgeving die met belachelijke snelheid op je afkomt. Losse vliegende objecten zullen je niet veel schade toebrengen dankzij je schild, maar crashen in de boven- of onderkant van de wereld zal dat zeker doen. De vijf verschillende modi zorgen voor veel verschillende uitdagingen, en je hebt veel om in één klap aan te pakken.

Alto’s avontuur

Alto's Adventure telefoonspel

Terwijl Ski Safari waarschijnlijk dit genre van eindeloze hardlopers definieerde waarbij je backflips maakt terwijl je gaat, heeft Alto’s Adventure het geperfectioneerd. Eén methode was door een stijlvolle artistieke flair aan het spel toe te voegen, waardoor het er fris en stijlvol uitziet in een post-Monument Valley mobiele gamingwereld. De andere is dat het wingsuit dat je ontgrendelt de zaken echt verandert, waardoor je een nieuwe vliegende dimensie krijgt om aan te pakken terwijl je door deze prachtige wereld gaat. De game werd gratis te spelen op Android, wat niet onverwacht is, maar nog steeds goed past bij de valuta die je in de game verzamelt.

Touchdown-held

Touchdown Hero telefoonspel

Cherrypick Games combineert Amerikaans voetbal met eindeloze hardlopers, waarbij je inkomende tacklers vakkundig moet ontwijken terwijl je elke opeenvolgende eindzone probeert te bereiken. Het is interessant hoe de hele vergelijking werkt, omdat er een voetbalaspect aan zit waarbij je weg moet blijven van de buitenlijnen en verdedigers uitschakelt. Het is een leuke mix die ook wordt gerepliceerd in de zombie-fied game, Must Deliver, van dezelfde ontwikkelaar.

Spider-Man Onbeperkt

Spider-Ham in Spider-Man Unlimited

Gameloft nam het op een gekke manier op tegen de op rijstroken gebaseerde eindeloze loper in deze game. Het zou gemakkelijk zijn geweest om een ​​eenvoudige eindeloze loper te maken met enkele vluchtige Spider-Man-referenties, maar nee; Gameloft deed er alles aan om Spider-Man-fans tevreden te stellen met deze game. Allerlei soorten Spider-Mans uit de geschiedenis van de strip zijn hier aanwezig, inclusief maar niet beperkt tot Spider-Gwen, Miles Morales’ Spider-Man en Spider-Ham. Ja, Spider-Ham, de spin die werd gebeten door een radioactief varken en een superheld werd, kan worden gespeeld zoals in dit spel. Als dat je niet overtuigt om deze eindeloze loper te spelen, zal niets dat doen.

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride-screenshot

Veel millennials herinneren zich misschien het Flash-spel waarbij je moest klikken om een ​​helikopter te laten opstijgen om door grotten te vliegen. Halfbrick haalde inspiratie uit die game voor Jetpack Joyride, met terugkerende hoofdrolspeler Barry Steakfries uit Age of Zombies. Ze gooiden gekke nieuwe obstakels, speciale voertuigen om in te rijden en tal van gekke aanpassingen om te ontgrendelen voor de overvloedige munten die je verzamelt. De kerngameplay is tijdloos, Halfbrick is er net in geslaagd om het uit te breiden voor een tijdloos spel.

Subway Surfers

Subway Surfers mobiel spel

Kiloo’s was een pionier op het gebied van op rijstroken gebaseerde hardloper met dit spel, en vereenvoudigt Temple Run’s instelling om tussen rijstroken te wisselen door naar beneden te kantelen om gewoon te vegen om tussen drie verschillende rijstroken te schakelen. De kleurrijke graphics en het aantrekkelijke uitgangspunt van de game hadden net genoeg om het een opvallende game te maken waarvan tal van andere titels hebben gekopieerd om zelf een succes te worden. Het had net dat magische tintje, die vonk van geluk waardoor het een opvallende mobiele game werd.

Tijdsurfer

Tijd Surfer mobiel spel

Helaas is Tiny Wings van Andreas Illiger nooit op Android terechtgekomen, maar veel games die erop zijn geïnspireerd, hebben Android bereikt. Een van de beste en meest opvallende is Kumobius’ Time Surfer. Je rijdt op de golven, tikt om op de hellingen te landen en laat los om hoog te lanceren. Maar de grote wending hier is dat je de tijd tot op zekere hoogte kunt terugdraaien, om je te redden van je naderend onheil of om je timing vast te stellen die je op de lange termijn zou kunnen redden. Er zijn een heleboel personages en huisdieren die van invloed kunnen zijn op je gameplay om ook te ontgrendelen.

Robot Eenhoorn Aanval 2

Robot Eenhoorn Aanval 2 mobiel spel

Adult Swim’s kijk op de eindeloze hardloper is vooral absurd vanwege het uitgangspunt, riffs op Lisa Frank-ontwerpen die in de jaren negentig over mappen heersen, gecombineerd met de kaas van Erasure’s “Always” om de stemming te bepalen. Maar het spel zou niet blijven bestaan ​​als het niet leuk was om te spelen, en deze eenhoorn-stormende eindeloze renner valt op dankzij zijn structuur met drie pogingen die je aanmoedigt om te proberen beter te worden in plaats van je te belonen voor een bijzonder geluk rennen. Maar de maffe aanpassingen en alternatieve muzieknummers (inclusief de glorieuze power metal van Blind Guardian) maken dit ook een leuke ervaring.