Skip to content

Twee AirPods op één telefoon aansluiten

5 de augustus de 2021
GettyImages 985082030 3606cde42067459784c9f089b8512227

Wat te weten

 • Zorg ervoor dat één set AirPods is gekoppeld aan de iPhone. Breng vervolgens de tweede set dicht bij de iPhone en volg de aanwijzingen op het scherm.
 • De iPhone moet iOS 13.1 of hoger gebruiken om dit te laten werken.
 • Je kunt twee AirPods op één iPhone aansluiten met de originele AirPods, AirPods met de draadloze oplaadcase of AirPods Pro.

Het is gemakkelijk om twee AirPods op één iPhone aan te sluiten, maar de exacte stappen die u moet volgen, zijn afhankelijk van een paar verschillende dingen. Dit artikel laat zien hoe je in alle situaties twee paar AirPods kunt aansluiten.

Meerdere AirPods op één iPhone aansluiten

Het is geweldig om twee AirPods op de iPhone aan te sluiten en de audio waar je naar luistert te delen. Het is ook eenvoudig te doen. Volg gewoon deze stappen en jij en je vriend zullen in een mum van tijd op dezelfde deuntjes jammen.

 1. Begin door ervoor te zorgen dat uw AirPods zijn verbonden met uw iPhone.

 2. Open Controle Centrum door vanaf de rechterbovenhoek van het scherm naar beneden te vegen op iPhone X en nieuwer. Veeg op oudere modellen omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

 3. Druk op AirPlay pictogram in de muziekbediening (de cirkels met het driehoekje onderaan in de bovenhoek van het Control Center).

 4. De vriend met wie je audio wilt delen, moet ervoor zorgen dat zijn AirPods in hun hoesje zitten en dat het hoesje open is. Ze moeten hun AirPods dicht bij je iPhone houden.

 5. Wanneer de AirPods van je vriend verschijnen, tik je op Audio delen.

  De Share Audio-knop om twee sets AirPods op één iPhone aan te sluiten.

 6. Je vriend kan zijn AirPods in zijn oren doen en zou de audio van je iPhone moeten horen. Voila – twee AirPods aangesloten op één iPhone!

Audio bedienen met twee AirPods aangesloten op de iPhone

Nadat u twee AirPods op uw iPhone hebt aangesloten, moet u weten hoe u de audio kunt bedienen, het volume kunt verhogen of verlagen en meer. Het is eenvoudig om te bepalen naar welke audio je luistert: wie de iPhone in handen heeft, kan de muziek, podcast of andere audio selecteren waarnaar beide mensen luisteren. Er is geen manier om audio van de AirPods te selecteren. Volg deze stappen om het volume voor beide AirPods te regelen:

 1. Open Controle Centrum.

 2. Druk op Volume schuifregelaar. U kunt het volume voor beide AirPods tegelijkertijd wijzigen door deze schuifregelaar te verplaatsen.

 3. U ziet twee volumeschuifregelaars, één voor elke set AirPods die op uw iPhone is aangesloten. Pas elk afzonderlijk aan om elke luisteraar zijn eigen volume te geven.

  Audiovolume-instellingen voor gedeelde AirPods op een iPhone.

  Hoe AirPods los te koppelen van de iPhone

  Heb je genoeg van het delen van audio vanaf je iPhone? Koppel de AirPods van uw vriend los van uw iPhone door deze stappen te volgen:

 4. Open Controle Centrum en tik op de AirPlay pictogram in de muziekbediening.

 5. Tik op het vinkje naast de AirPods van je vriend zodat het vinkje wordt verwijderd.

 6. Dit verbreekt zowel hun AirPods als het delen van audio.

  Het delen van audio via AirPods op een iPhone stoppen.