Skip to content

Uitbreidingspakket ‘De Sims 2: Universiteit’ Griekse Huizen

19 de juli de 2021
GettyImages 460059216 579217d13df78c17346219a6

“The Sims 2: University” is het eerste uitbreidingspakket voor “The Sims 2”. De game introduceert de status van jongvolwassenen, een universiteitssysteem en Griekse huizen als woonoptie op een universiteit. De game heeft echter zijn eigen Maxis Greek Houses-draai. Zowel mannen als vrouwen kunnen lid worden van hetzelfde Griekse Huis, wat in het echte leven niet zou gebeuren.

Deelnemen aan een Grieks huis

Een Sim die huurt of in een studentenhuis woont, kan lid worden van een Grieks huis door gebruik te maken van de Vraag om lid te worden van Greek House selectie aan de telefoon. Leden die in het Griekse Huis wonen, komen langs. Je Sim moet een bepaald aantal relatiepunten verdienen met elk lid. De gemakkelijkste manier is om elk lid te bellen en een vriendschap te ontwikkelen voordat je belt om te vragen of je lid wilt worden van het Griekse Huis. Als je al vrienden bent met de leden als ze komen, word je geaccepteerd zodra ze aankomen. Als je niet over de telefoonoptie beschikt, heeft je universiteit waarschijnlijk geen Grieks huis.

Voordelen van Griekse huizen

  • Motieven nemen langzamer af
  • Leden bezoeken campus en brengen pizza of meubilair terug
  • Bewoners geven togafeesten
  • Er lopen meer Sims voorbij
  • Influence belooft je werk te doen, inclusief je scriptie, zonder gebruik te maken van geacclimatiseerde invloedspunten.

Beloften krijgen voor je Griekse huis

Leden van een Grieks Huis hoeven niet in het Huis te wonen. Ze kunnen nog in een studentenhuis of een huurhuis wonen. Het is een groot voordeel voor je Sims die in het Griekse huis wonen om Sims te vragen om een ​​toezegging. Tijdens de toezeggingsperiode kunnen Sims de toezeggingen beïnvloeden om alles te doen wat ze nodig hebben. Panden kunnen meestal twee termijnpapieren doen tijdens de pandperiode als u ze meteen laat beginnen. Leden van het Griekse Huis vragen potentiële toezeggingen om te beloven met behulp van de Vraag om te beloven menu-item wanneer de Sim het Griekse huis bezoekt. Sims die een uitgaande belofte doen, moeten een dagelijkse relatiescore van 40 en een levensduur van 5 hebben, terwijl verlegen Sims een score van 50 en een levensduur van 10 nodig hebben. Als je niet weet hoe de persoonlijkheid van de toekomstige belofte is, wacht dan tot de Sims vrienden zijn . Op deze manier verliest u geen punten voor de weigering om te verpanden.

Grieks huischarter

Elk huis dat wordt verhuurd, kan worden omgezet in een Grieks huis. Een bewoner hoeft alleen Handvest aanvragen op elke huistelefoon of mobiele telefoon. Het huishouden moet 20 simoleons betalen voor het charter van het Griekse huis.