Skip to content

Verbinding maken met Starbucks Wi-Fi

3 de juli de 2021
GettyImages 541365354 5c8ad42246e0fb00014a9687

Wat te weten

  • Zoek de lijst met wifi-netwerken die binnen bereik zijn op uw laptop, smartphone of tablet.
  • Selecteer het netwerk met het label Google Starbucks. Vul uw naam, e-mailadres en postcode in. Accepteer dan de voorwaarden.
  • Bij volgende bezoeken wordt u bij aankomst automatisch aangemeld bij het wifi-netwerk van Starbucks, zonder dat u uw gegevens hoeft in te voeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u verbinding maakt met Starbucks Wi-Fi, zodat u binnen enkele seconden online kunt gaan terwijl u geniet van uw Grande Macchiato.

Maak verbinding met Starbucks Wi-Fi

Starbucks Wi-Fi is handig. Er zijn echter mogelijke risico’s waarmee u rekening moet houden voordat u het gebruikt. Zoals bij elk openbaar netwerk, is de beveiliging niet zo sterk als bij privé-wifi. Sommige van de gegevensoverdrachten kunnen niet-versleuteld zijn. Zolang je dit van tevoren in gedachten houdt en dienovereenkomstig handelt, zou het prima moeten zijn om van je koffie te nippen en op internet te surfen. Om online te gaan bij Starbucks:

  1. Zoek de lijst met wifi-netwerken die binnen bereik zijn op uw laptop, smartphone of tablet.

  2. Selecteer het netwerk met het label Google Starbucks.

  3. Open een webbrowser.

  4. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt, voert u bij de prompt uw ​​voor- en achternaam, e-mailadres en postcode in. Selecteer Accepteren en verbinden doorgaan. Als je deze knop selecteert, ga je ermee akkoord e-mails van Starbucks te ontvangen over nieuws, promoties en speciale aanbiedingen. Om uzelf van deze mailinglijst te verwijderen, selecteert u de Afmelden link in de voettekst van elke e-mail die afkomstig is van Starbucks.

  5. Nadat u de vereiste informatie heeft ingevoerd en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, ziet u een webpagina met een bericht. In het bericht staat dat je verbonden bent en dat het apparaat automatisch inlogt op wifi bij deelnemende Starbucks-winkels. Onderaan deze welkomstpagina vindt u de optie om lid te worden van Starbucks Rewards, een gratis programma waarbij u gratis drankjes verdient en van tijd tot tijd exclusieve aanbiedingen krijgt.

  6. Bij volgende bezoeken wordt u bij aankomst automatisch aangemeld bij het wifi-netwerk van Starbucks, in plaats van elke keer uw naam en andere gegevens in te voeren.