Skip to content

Verslavende Logo Games en Quizzen

12 de september de 2021
reno weathers economic downturn 185593077 5b4a610a46e0fb0054f4fb7a

Logo’s zijn overal om ons heen, elke dag. Je ziet ze, maar zie je ze ook echt? U denkt dat u het ene logo of woordmerk van een auto, tv of computerbedrijf kent van een ander, maar u herkent een logo misschien niet als u er maar een klein stukje van te zien krijgt. Kun jij de echte van de nep onderscheiden? Of je nu vertrouwt op kleur, lettertype, vorm of een ander element, je kunt plezier hebben en je vaardigheden op het gebied van logo-identificatie testen met deze online games en quizzen.

Goodlogo.com Games en Quiz

Goodlogo.com is de thuisbasis van logo-versies van klassieke games en een quiz om je logo-IQ te testen.

Geheugen

Probeer geheugenspellen voor beginners, gevorderden of gevorderden, waarbij je probeert te onthouden waar elk logo in een raster verscheen terwijl je paren combineert. Het kan lastig zijn in de geavanceerde versie waar alle logo’s dezelfde kleuren gebruiken.

Schuifpuzzel

Voor de logo-schuifpuzzel schuif je de stukjes rond om het gecodeerde logo weer in elkaar te zetten. Het is een uitdaging, zelfs als je het logo herkent en heel moeilijk als het een onbekend logo is. Er zijn drie niveaus met meer tegels in de puzzel voor de hogere niveaus.

LogiQuizz

Dit is een getimede quiz waarbij de site je acht logo’s laat zien – gewijzigd om namen te verdoezelen of met een kleine vormverandering als het een dode weggeefactie is – en je moet de bedrijfsnaam opgeven. Als u niet genoeg van de logo’s probeert te raden, kan het geen score berekenen.

Sporcle-logospellen

Sporcle host meerdere logo-identificatiespellen op haar website. U krijgt een beperkte tijd om de namen van zoveel logo’s in te typen als u herkent. De naam verschijnt onder het logo voor elke naam die u goed vindt. De thema-logogames zijn gemakkelijker omdat het thema uw opties beperkt. De spellen die hier worden vermeld, zijn niet alle spellen met logo’s, maar ze zijn voldoende om u op weg te helpen.

 • Bedrijfslogo’s
 • Bedrijfslogo’s 2
 • Bedrijfslogo’s 3
 • Auto-logo’s
 • Onontwikkelde logo’s
 • Heldenlogo’s
 • Sportlogo’s
 • Geef de keten een naam
 • Logo’s van tv-netwerken
 • Big 4 Sports-logo’s per letter
 • Sportlogo’s close-up
 • College Sports-logo’s

Raad het logo

Op de website van Guess the Logo staat een reeks logo-raadspellen. Je krijgt verschillende versies van een logo te zien en je probeert te raden welke de juiste versie is. Meestal zijn er slechts subtiele verschillen. Het spel is getimed en je verliest tijd voor elke verkeerde gok, maar je kunt blijven raden totdat je het goed hebt.

Retail alfabet spel

De Retail Alphabet Game van Joey Katzen heeft meerdere edities van deze game, elk met een andere set logo’s. Je krijgt 26 letters van A tot Z te zien van wat een bekend logo zou moeten zijn. Met niets anders dan het lettertype en de kleur om door te gaan – en soms een beetje een vorm – kun je ze allemaal correct identificeren? Vul voor elke letter een schatting in, zodat u kunt zien of u het goed had. Opgeven? Er is een link bovenaan naar de antwoorden voor elk spel.

 • 1e editie
 • Latere edities

Sporcle Lettertype Logo Quizzen

Kun je een logo herkennen aan het lettertype, de kleur en de stijl? Het woord Sporcle bootst beroemde logo’s na in de Fabulous Fonts Quizzes. Hoeveel kun jij er in vijf minuten raden? Grafische kunstenaars en typografen hebben een groot voordeel bij deze reeks quizzen.

 • Fantastische lettertypen I
 • Fantastische lettertypen II
 • Noem die rockband

Logo quiz!

Logo quiz! een meerkeuzequiz, maar dat maakt het niet gemakkelijk. De quiz laat je een klein deel van een logo zien, en dan moet je het juiste bedrijf kiezen. Je verdient punten voor snelheid en nauwkeurigheid.

Beroemde Logo Quiz bij Quizible

De Famous Logo Quiz bij Quizible laat je stukjes van een logo zien en je moet het merk invullen dat het vertegenwoordigt. Het vertelt je of je gelijk of ongelijk hebt, maar er worden geen antwoorden gegeven. Als je zeker weet dat je gelijk hebt, maar er staat nog steeds nee, controleer dan je spelling.

Raad het logo-spel bij Just Creative Design

Jacob Cass biedt slechts een kleine zwart-witte vorm of een paar letters van 10 verschillende logo’s op deze Just Creative Design-website. Hoeveel kun je er krijgen voordat je naar de antwoorden gluurt?

Het LOGO-bordspel (online versie)

Jij en je vrienden hebben dit logospel misschien thuis gespeeld, maar het is ook beschikbaar in een online versie met een selectie van de vragen uit het bordspel.