Skip to content

Vervaag uw minder dan perfecte achtergrond in Skype voor iOS

20 de juli de 2021
ScreenShot2020 07 17at3.15.50PM f635a7d40ce54d399504adf1dddbd00e

Het veilig vervagen van uw achtergrond is essentieel wanneer u thuis (of op het strand!) werkt, en nu kunt u dit doen met uw iPhone.

De mogelijkheid om je Skype-achtergrond te vervagen werd vorig jaar toegevoegd aan de desktopversie van Skype, maar nu kunnen iOS-gebruikers van dezelfde luxe genieten.

Hoe het werkt: Zoals Microsoft tijdens het eerste debuut van de functie heeft uitgelegd, is deze vergelijkbaar met de vervagingsfunctie die wordt gebruikt in Microsoft Teams en gebruikt kunstmatige intelligentie om te bepalen wat vervaagd is. Het kan je haar, handen en armen detecteren, zodat je meer in focus bent, maar verwacht niet dat het voor anderen onmogelijk is om te zien wat er achter je gebeurt.

Hoe te vervagen?: Op deze Skype-ondersteuningspagina wordt uitgelegd dat u tijdens uw videogesprek gewoon op de Meer optie en schakel vervolgens Vervaag mijn achtergrond Aan. Als je de vervagingsoptie niet ziet, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van Skype voor iOS gebruikt.

Hoe zit het met Android?? Helaas is er geen woord over of/wanneer vervaging naar Skype voor Android zal komen.

Waar het op neerkomt:: Niemand heeft meer tijd of energie om zijn kamer(s) op te ruimen dankzij quarantaine (en je vrienden geven er waarschijnlijk ook niets om), maar het is toch fijn om de mogelijkheid te hebben om je schaamte te verbergen.

Via: The Verge

Meer informatie over Skype