Skip to content

VidCon 2021: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

15 de juni de 2021
VidCon2021 57bd5e1e367949ebae6c63005b63de93

Dit evenement wordt jaarlijks gehouden om degenen die video-inhoud maken samen te brengen met de fans die van hen houden.

Wanneer is VidCon 2021?

Het Amerikaanse evenement van dit jaar vindt plaats in Anaheim, CA. De organisatoren hebben nog geen specifieke datum vastgesteld na ‘zomer 2021’, dus ergens tussen juni en augustus lijkt voor de hand liggend. Het evenement zal waarschijnlijk een combinatie zijn van zowel persoonlijke als online activiteiten, met livestreams van op fans gerichte sessies en on-demand toegang tot verschillende keynotes, workshops en discussiepanels. VidCon organiseert ook persoonlijke en andere evenementen over de hele wereld, met 2021-evenementen gepland in Abu Dhabi, Australië, Londen, Mexico-Stad en Singapore. VidCon Now is een wekelijkse online serie met virtuele concerten en optredens, paneldiscussies, online meet & greets en andere soorten interactieve evenementen. Het is gemaakt als reactie op de annulering van het persoonlijke evenement van 2020.

Hoe te registreren en VidCon bij te wonen

Zodra de datum definitief is, biedt VidCon een digitale ticketaankoopoptie voor iedereen die wil deelnemen.

Zijn er grote aankondigingen op het evenement?

Er zijn meestal geen belangrijke product- of softwareaankondigingen op VidCon. In plaats daarvan is het erop gericht om videomakers te helpen aan de slag te gaan of uit te breiden en hen in contact te brengen met mensen in de branche die hen kunnen helpen groter en beter te worden in wat ze doen. Het is ook een belangrijke plek voor fans om in contact te komen met videomakers die sociale media-apps zoals YouTube en TikTok vullen.

Wie zal er zijn?

Er zijn nog geen officiële bevestigingen gedaan.

Het laatste nieuws over VidCon

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante artikelen over VidCon en/of videoplatforms in het bijzonder. Blijf op de hoogte van deze ruimte. We zullen deze pagina regelmatig bijwerken naarmate er meer details beschikbaar komen.