Skip to content

Videobellen tijdens een echoshow

12 de juni de 2021
echovideocall d7e601a586de42c4be6687cec4a433e8

Wat te weten

 • Zeggen, “Alexa, videogesprek (naam contactpersoon)” om een ​​videogesprek te starten.
 • U kunt ook van rechts naar links vegen op het touchscreen en vervolgens tikken op Communiceren > Toon contacten > contactnaam > Bel.
 • Zorg ervoor dat de camerasluiter open is voordat u een oproep start.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u videogesprekken kunt voeren en ontvangen met een Echo Show. Deze instructies werken voor alle versies van de Echo Show.

Een videogesprek plaatsen op Echo Show

Er zijn twee manieren om een ​​videogesprek te starten met behulp van een Echo Show. Nadat je je Echo Show hebt ingesteld, kun je je Alexa-wakewoord gebruiken en vervolgens een opdracht geven, of je kunt de touchscreen-interface gebruiken om een ​​oproep te starten. Zowel jij als de persoon die je belt, moeten de Alexa-app op je telefoons hebben geïnstalleerd, je moet allebei een Echo Show-apparaat hebben en de persoon moet in je Alexa-contacten staan. Hier leest u hoe u videogesprekken kunt voeren met een Echo Show met behulp van spraakopdrachten:

 1. Open de Sluiter van de camera op je Echo Show als deze gesloten is.

 2. Zeg je Echo wakker woorden geef vervolgens het commando videogesprek (naam contactpersoon). Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen “Alexa, videogesprek Dave‘ om een ​​contactpersoon met de naam Dave te bellen.

 3. Als Alexa je vraagt ​​om de contactgegevens te bevestigen van de persoon die je probeert te bellen, bevestig dan dat het de juiste persoon is of corrigeer Alexa, zodat je de juiste persoon belt.

 4. Wacht tot de persoon uw oproep beantwoordt. Je ziet jezelf op het scherm totdat de persoon antwoordt, waarna je afbeelding naar een klein beeld-in-beeld-vakje wordt verplaatst.

 5. Als je klaar bent, tik je op de rode ophangknop of zeg je: ‘Alexa, videogesprek beëindigen.”

Een videogesprek plaatsen op Echo Show met behulp van het touchscreen

Uw Echo Show-apparaat heeft ook een touchscreen voor toegang tot verschillende functies. Het touchscreen is handig als je problemen hebt om Alexa het juiste contact voor je videogesprek te laten herkennen en je niet per ongeluk de verkeerde persoon wilt bellen. Zo gebruik je het Echo Show-touchscreen om een ​​videogesprek te voeren:

 1. Zorg ervoor dat de camerasluiter open is.

 2. Veeg vanaf de rechterkant van het scherm naar het midden van het scherm.

  Een echoshow.

 3. Kraan Communiceren.

  De communicatieknop gemarkeerd op een Echo Show.

 4. Tik op de naam van de persoon die je wilt bellen.

  Contacten op een Echo Show.

  Als er meerdere mensen zijn verbonden met uw Amazon-account, selecteert u wiens contacten u wilt weergeven.

 5. Druk op video-oproep icoon.

  Het oproeppictogram gemarkeerd op een Echo Show.

Kun je groepsgesprekken voeren op Echo Show?

Naast het plaatsen van oproepen tussen de ene Echo Show en de andere, kunt u ook een groepsoproep plaatsen met maximaal zeven deelnemers. Met deze functie kunt u zowel Echo- als Echo Show-gebruikers tegelijkertijd bellen, inclusief een mix van zowel alleen audio als video-deelnemers in hetzelfde gesprek. Om deze functie te gebruiken, moet je een groep instellen in de Alexa-app en moet elk lid van de groep zich aanmelden. Ga als volgt te werk om een ​​groepsgesprek te voeren op Echo Show:

 1. Maak een groep aan in de Alexa-app.

 2. Meld u aan voor groepsgesprekken.

 3. Wacht tot de andere leden zich aanmelden.

 4. Zorg ervoor dat de camerasluiter open is op uw Echo Show.

 5. Zeggen, “Alexa, bel (groepsnaam)” om een ​​groepsoproep te starten.

Kun je FaceTimen op Amazon Echo Show?

Nee, je kunt niet FaceTimen op een Echo Show. FaceTime is de eigen videochat-app van Apple die alleen op Apple-apparaten draait. Echo Show-apparaten kunnen alleen videogesprekken voeren naar andere Echo Show-apparaten en de Alexa-telefoonapp, en alleen Apple-apparaten kunnen FaceTime gebruiken. Er is geen interactie tussen beide. Videogesprekken op Echo Show werken echter net als FaceTime, zodat u uw vrienden, familie of collega’s kunt zien terwijl u met hen praat. Het is ook gratis, net als FaceTime.

Veel Gestelde Vragen

 • Kun je een Google Home-apparaat videobellen vanuit een Echo Show? Er is geen manier om rechtstreeks videogesprekken te voeren tussen Amazon Echo- en Google Home-apparaten. Beide apparaten kunnen echter deelnemen aan Zoom-videogesprekken. Log in een Echo Show in op de Zoom for Home-app, zeg “Alexa, neem deel aan mijn Zoom-vergadering” en voer de vergadering-ID in.
 • Hoe kan ik iemands Alexa-telefoonapp videobellen vanuit mijn Echo Show? Zorg er eerst voor dat de persoon is toegevoegd aan je Alexa-contacten en zeg dan: “Alexa, bel (Naam).” Als de app van de persoon is ingeschakeld, vraagt ​​Alexa of je de telefoon of het Alexa-apparaat wilt bellen. Kies het Alexa-apparaat om het videogesprek te voeren.