Skip to content

Vind iedereen online: 8 gratis internetbronnen

3 de juli de 2021
find anyone online 3482687 91a015d74d794f77b299703eff0f47a9

Wil je weer met iemand in contact komen? Misschien moet je een verloren gewaande klasgenoot opsporen, een vriend met wie je zojuist het contact hebt verloren, of zelfs je genealogie opzoeken. U kunt dit alles en meer doen met de onderstaande bronnen waarmee u iemand online kunt vinden. Met al deze bronnen kun je iemand gratis online volgen. Zie Moet ik betalen om mensen online te vinden? voor een discussie daarover.

Hoe u het meeste uit deze gids haalt

We raden u aan het volgende te doen:

  • Zorg dat u een tekstverwerker of een programma voor het maken van aantekeningen bij de hand hebt om bij te houden wat u over de persoon vindt. Je zult waarschijnlijk meerdere bronnen nodig hebben om voldoende waardevolle informatie over hem of haar te verzamelen, dus het is slim om alles op één plek ingelogd te houden.
  • Gebruik zoveel informatie over de persoon als je beschikbaar hebt. Weet je hun volledige naam? Hoe zit het met hun fysieke adres of e-mailadres? Een geboorte- of overlijdensdatum kan ook nuttig zijn. Deze stukjes informatie, en meer, zullen nuttig zijn bij uw zoektocht.
  • Voel je vrij om zoveel mogelijk verschillende bronnen te gebruiken. Het is vrijwel onmogelijk om alles wat u zoekt over de persoon op slechts één plek te vinden.

TruePeopleSearch: drie manieren om een ​​persoon te vinden

TruePeopleSearch omgekeerde naamzoeker

TruePeopleSearch is een van de beste zoekmachines voor mensen om mensen online te vinden. U kunt een persoon vinden met behulp van hun mobiele telefoon of huistelefoon, hun naam of een fysiek adres. Nadat je iemand hebt opgespoord met TruePeopleSearch, kun je een heleboel informatie doorzoeken, zoals hun huidige en vroegere adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en mogelijke familieleden en partners.

Google: iemand overal op internet opsporen

Google-zoekopdracht voor een persoon met de naam John Smith

Hoewel een speciale tool voor het zoeken naar mensen zoals TruePeopleSearch nuttig is, zult u deze niet vinden als de informatie over de persoon niet door die site is verzameld. Gelukkig zijn er ook een aantal echt geweldige zoekmachines die je kunt gebruiken om je zoekopdracht te verbreden. Google is een goed voorbeeld van een handige bron om iemand gratis te vinden, omdat het een enorm aantal webpagina’s doorzoekt en allerlei geavanceerde commando’s heeft die je kunt gebruiken om je zoekopdrachten te verfijnen. Bijvoorbeeld tijdens het typen John Smith zal een algemene zoekopdracht naar die naam geven, de naam tussen aanhalingstekens plaatsen en relevante informatie toevoegen, zoals waar hij vandaan komt of waar hij naar school ging, kan veel helpen. “John Smith” Atlanta “Burgess-Peterson Academie”

class=”ql-syntaxis”>

Facebook: Onderzoek vreemden en vrienden van vrienden

Facebook-zoekresultaten voor John Smith

Facebook is een van de grootste sociale-mediasites op internet, dus de kans is groot dat de persoon die je zoekt daar een profiel heeft. Als je de volledige naam hebt van de persoon die je zoekt, kun je die gebruiken om hem op Facebook te vinden. Je kunt ook iemand op Facebook vinden met alleen hun e-mailadres, als je dat hebt. Het kan ook helpen om de naam van de middelbare school, hogeschool of het bedrijf te typen waar de persoon die u zoekt bij is aangesloten.

Doodsbrieven: vind iemand die is overleden

Vind iedereen online 8 gratis internetbronnen

Iemand onderzoeken via overlijdensberichten is een andere optie. Deze methode kan bij uw eerste poging uiterst eenvoudig en succesvol blijken te zijn, of niet. Omdat overlijdensberichten niet altijd online worden geplaatst, kan het moeilijk zijn om ze te vinden. Als het je echter lukt om meer over iemand te vinden via een overlijdensadvertentie, kun je alles te weten komen vanaf het moment dat ze zijn overleden tot wanneer en waar ze zijn geboren, of er nog familieleden in de buurt zijn, wat ze voor werk hebben gedaan, waar ze waren leven, waar ze zijn begraven en meer.

Openbare registers: vind mensen online via openbare informatie

Gebouw van het Amerikaanse Capitool

U kunt een persoon ook vinden via openbare registers. Sommige van de bovenstaande technieken worden beschouwd als openbare registers, maar er zijn ook strafregisters, geboorteakten, stambomen, overheidssites en meer die u kunnen helpen iemand online te vinden.

Usersearch.org: Vind een persoon met alleen hun gebruikersnaam

Usersearch.org omgekeerd zoeken naar gebruikersnaam

Als de persoon die u zoekt iets op internet heeft gedaan, zou Usersearch.org het moeten kunnen oppikken. Er zijn verschillende manieren om naar mensen te zoeken, ze zijn allemaal 100 procent gratis te gebruiken en het scant meerdere websites tegelijk op gegevens. Usersearch.org is een omgekeerd zoekprogramma dat mensen vindt op basis van hun gebruikersnaam, e-mailadres of telefoonnummer. Het is zelfs gespecialiseerd in het zoeken naar mensen die cryptocurrency-gebruikers zijn en die aanwezig zijn op forums.

LinkedIn: zoeken naar iemand die zakelijke informatie gebruikt

LinkedIn mensen zoekresultaten voor John Smith

Als u de naam van de persoon kent waarnaar u op zoek bent, typt u deze in het LinkedIn-zoekvak en krijgt u informatie zoals hun huidige baan, professionele voorkeuren en meer. Als je geluk hebt, kun je veel informatie op LinkedIn vinden en je zoekopdracht beëindigen. Of u kunt wat u vindt gebruiken om de persoon elders online te zoeken. Elk klein beetje telt.

Zillow: Vind de huisinformatie van een persoon

Zillow-startpagina

De beste manier om naar iemand te zoeken als je alleen een adres hebt, is een hulpprogramma voor het opzoeken van adressen. Op een onroerendgoedwebsite zoals Zillow kunt u echter andere details over het huis van de persoon vinden door het adres of de postcode in te voeren. Als je hier naar iemand zoekt, zul je geen persoon met zijn naam vinden of een geschiedenis over hem opgraven zoals je kunt met sommige van de andere methoden hierboven, maar je zult een schat aan thuisgerelateerde details vinden die nergens anders te vinden zijn. Zillow graaft details op zoals een schatting van de waarde, vierkante meters, aantal slaapkamers/badkamers, mogelijk foto’s van de binnenkant en de tuin, het bouwjaar en verschillende kenmerken van het huis.