Skip to content

Vine Soundboard-apps voor het toevoegen van grappige geluiden aan uw video’s

13 de augustus de 2021
509284215 56a9fefb3df78cf772abf698

De Vine-service is stopgezet, maar we hebben de onderstaande informatie achtergelaten voor archiefdoeleinden. Op Vine heb je maar zes seconden om de aandacht van de kijker te trekken. Als de tijd beperkt is, kan het opnemen van pakkende deuntjes en leuke geluidsfragmenten door gebruik te maken van klankbord-apps vaak het verschil maken om kijkers geïnteresseerd en betrokken te houden. Iedereen die actief is op Vine moet weten dat trends in het maken van video’s de hele tijd viraal gaan op het platform. Om de paar weken wordt de nieuwe video van een gelukkige gebruiker snel een meme of trend, bijna van de ene op de andere dag, wat allerlei Vine-gebruikers inspireert om hun eigen versies te maken en te posten. De My Name Is Jeff geluidsclip uit de film 22 Jump Street is een voorbeeld van een trend die wild viraal ging op Vine. Gebruikers bedachten allerlei verschillende en creatieve manieren om de clip in hun video’s in te voegen op een manier die kijkers aan het lachen kon maken. Als je Vine-video’s wilt plaatsen en een aanhang wilt opbouwen van loyale gebruikers die altijd bereid zijn om je berichten opnieuw te lezen, dan wil je waarschijnlijk meer weten over dit soort trends, samen met de klankbord-apps van derden die het voor u gemakkelijk maken om er op in te gaan.

Het beste van Vine-klankbord

Best of Vine Soundboard is een van de best beoordeelde Vine-geluidsapps in de App Store. Je krijgt 115 van de beste en meest populaire trending-geluiden, samen met een functie voor slepen en neerzetten onder aan het scherm om je favoriete geluiden op te slaan. Upgrade naar de pro-versie om delen in te schakelen en de advertenties te verwijderen. Best of Vine ondersteunt zelfs de Apple Watch!

Dubsmash

Hoewel het enige doel van Dubsmash niet alleen is om op Vine te worden gedeeld, is het er zeker nuttig voor. Kies een geluid, neem jezelf ermee op en sla het geluid vervolgens op je apparaat op en upload het naar Vine.

VineBoard

Een andere populaire Vine-soundboard-app voor iOS is VineBoard, met een andere interface in vergelijking met de andere soundboard en meer dan 400 gratis geluiden. U kunt ook naar geluiden zoeken, uw favorieten opslaan en opslaan en ze naar wens opnieuw ordenen.

VSounds

Met VSounds kun je door allerlei soorten Vine-geluidsclips bladeren, van ‘een aardappel’ tot ‘Ik hou van schildpadden’. Om alle geluiden te kunnen gebruiken, moet je een in-app-aankoop van $ 1,99 doen.

SoundPal

SoundPal is een relatief nieuwe app met een aantal geluidsfragmenten om naar te luisteren en gratis te gebruiken. Als je net als VSounds ten volle wilt profiteren van de geluiden die de app biedt, moet je een in-app-aankoop van $ 0,99 doen om extra geluiden te ontgrendelen.

Videoclips

Als je een Android-gebruiker bent die niet onder de indruk is van het in-app-abonnement dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot alle geluiden, probeer dan Vclips. De app biedt meer dan 70 gratis geluiden om doorheen te vegen en te spelen.

Soundboard voor Vine Free

Deze app geeft iOS-gebruikers iets meer variatie die gratis is in vergelijking met VSounds en SoundPal, die slechts een paar gratis geluiden aanbieden. Soundboard for Vine Free biedt ongeveer 20 gratis geluiden, plus een upgrade-optie van $ 2,29 voor toegang tot alles.

Musical.ly

Oké, dus Musical.ly is niet echt een “klankbord” -app, omdat het zich richt op muziek in plaats van geluiden, maar het is zeker een van de beste apps om te hebben als je graag gratis clips van populaire liedjes als achtergrondmuziek gebruikt in je Vine-video’s. Musical.ly is een sociaal netwerk, maar je kunt het gebruiken om de video’s die je ermee maakt op te slaan en te uploaden naar andere sociale netwerken, waaronder Vine.

Profiteer van Vine’s in-app muziek en geluidseffecten

Wist je dat Vine functies heeft waarmee je muziek en geluiden aan je video’s kunt toevoegen? Tik bij het bewerken van een nieuwe wijnstok op de muzieknoot pictogram onder aan het scherm om achtergrondmuziek toe te voegen met behulp van clips die Vine voorstelt of door verbinding te maken met uw muziekbibliotheek. U kunt ook op de tikken audio golf pictogram om een ​​selectie van populaire geluidseffecten te zien die vergelijkbaar zijn met wat wordt aangeboden door de apps van derden hierboven, die u in uw video’s kunt invoegen.