Skip to content

Voordat je een PSP koopt – PSP-kopersgids

4 de augustus de 2021
psp2 58ab783d3df78c345b5434bf

Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om een ​​PSP te kopen, zijn er nog enkele dingen die je moet weten voordat je de aankoop daadwerkelijk doet. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, plus een verscheidenheid aan bundels met verschillende accessoires en games. Misschien wil je ook weten welke accessoires je moet kopen en welke games goed zijn.

Welk PSP-model of welke bundel is het beste?

Met verschillende PSP-modellen om uit te kiezen en een enorm assortiment aan bundels, kan het moeilijk zijn om te weten wat je moet kopen. Als je gloednieuw wilt kopen, zijn je opties beperkter, maar plaatsen zoals eBay bieden gebruikte en nieuwe oude voorraad op veel van de modellen en bundels uit het verleden. Gelukkig, als je eenmaal hebt besloten waar je je PSP voor wilt gebruiken, is het gemakkelijker om erachter te komen welk model je het beste kunt kopen. En details over wat er in elke bundel zit, zouden die keuze ook moeten vergemakkelijken.

  • Kies de PSP die het beste bij je past
  • Sterke en zwakke punten van verschillende PSP-modellen
  • Wat zit er in de PSP-doos?

Accessoires voor je PSP

Hoewel alles wat je absoluut nodig hebt om een ​​PSP te gebruiken in de doos zit, zijn er nog andere dingen die echt heel erg handig zijn. Een hoesje is een goede koop om je glanzende handheld te beschermen, en een grotere geheugenstick is een goede keuze als je van plan bent veel games tegelijk te spelen of games wilt downloaden. En hoe zit het met koptelefoons? Externe luidsprekers? Niet alle accessoires zijn ook duur, dus of je het nu voor jezelf koopt of als cadeau, je hoeft de bank niet kapot te maken.

  • Voordelige cadeaus voor PSP-gamers
  • PSP-accessoires die ik echt gebruik