Skip to content

Vrienden toevoegen op Fitbit

15 de augustus de 2021
Fitbit Event Getty 5c169dbd46e0fb0001ac2c4c

Een van de beste manieren om uw motivatie en verantwoordelijkheid te vergroten, is door uw fitnessdoelen met anderen te delen. Daarom heeft Fitbit het mogelijk gemaakt om Fitbit-vrienden rechtstreeks vanuit de Fitbit-app toe te voegen en te vinden. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de Fitbit-app voor iOS en Android.

Vrienden toevoegen op Fitbit

Het socialer maken van uw fitnessreis kan van invloed zijn op uw voortgang. Nadat je vrienden hebt toegevoegd, kun je meedoen aan uitdagingen, anderen aanmoedigen en prestaties vergelijken.

  1. Open de Fitbit-app en tik op de Rekening pictogram in de linkerbovenhoek.

  2. Kraan uw naam.

  3. Kraan Vrienden toevoegen onder Vrienden.

  4. Kraan Inschakelen (of Contacten verbinden op iOS) en geef Fitbit toestemming om toegang te krijgen tot je contacten.

  5. Om een ​​contact toe te voegen als Fitbit-vriend, tik je op de Vriend toevoegen pictogram (een omtrek van een persoon en een plusteken) naast hun naam. Als u iemand kiest onder de Contacten zonder Fitbit rubriek, stuurt Fitbit ze een e-mail waarin ze worden uitgenodigd om een ​​Fitbit-account aan te maken.

  6. Je kunt ook Facebook-vrienden toevoegen als Fitbit-vrienden. Druk op Facebook tabblad bovenaan het scherm Friend Finder.

    Inschakelen, vriend toevoegen en Facebook in de Fitbit-app

    Om contacten per e-mailadres toe te voegen of uit te nodigen, tikt u op de E-mail tabblad. Als je iemands Fitbit-gebruikersnaam weet, ga dan naar de gebruikersnaam tabblad.