Skip to content

Waar kun je gratis video’s online bekijken

11 de juli de 2021
watch free videos online 1082340 74d9c5ff0fb54a95b888821044dd15b6

Als je gratis video’s online wilt bekijken, denk je misschien meteen aan YouTube, dat een enorme verscheidenheid aan video’s biedt, maar tal van andere websites bieden gratis video’s aan. Je kunt ze overal vinden; je moet alleen weten waar je moet zoeken. Deze omvatten professioneel geproduceerde online video’s die zijn afgestemd op een specifiek publiek, door gebruikers gegenereerde videoclips en webuitzendingen van tv-programma’s en films. Mogelijk moet u een e-mailadres invoeren om een ​​account op een website te openen, maar pas op voor sites die om uw creditcardgegevens vragen.

Kijk gratis tv online

Veel nieuwe en oudere tv-programma’s zijn online beschikbaar via netwerkwebsites of video-aggregators.

  • Knetteren biedt gratis streaming films, tv-series en originele programmering voor al uw apparaten. Zoek op genre of titel, of selecteer een van de dagelijks gemarkeerde video’s. De hoogwaardige inhoud kan worden gepauzeerd en opnieuw gestart op uw andere apparaten of in de wachtrij worden geplaatst om later te worden bekeken.
  • ShareTV biedt duizenden tv-programma’s (retro en actueel) en films die gratis kunnen worden gestreamd naar uw computer of mobiele apparaat en omvat programma’s van een uitgebreide lijst van netwerken over de hele wereld, inclusief de populaire netwerken in de Verenigde Staten.
  • Cartoon-HD. Ondanks zijn naam is Cartoon HD niet beperkt tot tekenfilms. Gebruik de site om gratis onbeperkt tv-programma’s en volledige films online te bekijken. Deze site host de shows niet; het doorzoekt het web voor beschikbare online video’s, tv-programma’s en films. U moet weten hoe u APK-bestanden kunt downloaden en installeren om deze site te gebruiken.

Bekijk gratis educatieve video’s online

Je kunt online gratis video’s bekijken van educatieve netwerken zoals National Geographic. Andere websites, zoals de Annenberg Foundation, bieden educatieve video’s die speciaal voor het web zijn gemaakt.

  • De PBS website bevat een verzameling educatieve video’s die u gratis online kunt bekijken. Deze shows verschenen oorspronkelijk op de openbare omroep en bestrijken een breed scala aan educatieve onderwerpen.
  • TED biedt een fascinerende verzameling gratis videogesprekken van ’s werelds toonaangevende denkers en doeners.

Andere websites voor het delen van video’s

Sommige websites voor het delen van video’s bieden door gebruikers gegenereerde inhoud samen met professioneel geproduceerde video’s.

  • Vimeo is een website voor het delen van video’s met korte en lange video’s op een groot aantal gebieden, waaronder comedy, documentaires, muziek, sport, animatie, instructievideo’s en nog veel meer. De site biedt een gratis account samen met betaalde.
  • DailyMotion is een website voor het delen van video’s boordevol willekeurig videocommentaar, van grappig tot serieus. Hoewel het niet zo bekend is als YouTube, is het een van de grootste videosites ter wereld.

Bekijk gratis muziekvideo’s online

  • Bekijk gratis muziekvideo’s online op websites die geschikt zijn voor alle muzieksmaken. MTV is de grootvader van de muziekvideo-outlets en is er nog steeds mee bezig. Bekijk deze site voor gratis video’s van populaire artiesten.