Skip to content

Waar kun je March Madness online bekijken (2022)

3 de juli de 2021
GettyImages 1131925887 5c75a4eac9e77c00011c8289

March Madness wordt uitgezonden op een combinatie van CBS en drie verschillende Turner-kabelstations. Je kunt elk van de 67 games vangen als je een Turner-zwaar kabelpakket hebt, maar het streamingbeeld is een beetje ingewikkelder als je een snoersnijder bent.

Evenementdetails

Eerste vier: 15-16 maart
Laatste vier: 2 april
Nationaal kampioenschap: 4 april

Hoe March Madness Games live te streamen

Als je hier of daar maar een paar games wilt zien, kun je op zijn minst een deel van March Madness bekijken op je lokale CBS-station. Als je alles wilt bekijken, of in ieder geval de mogelijkheid hebt, moet je ervoor zorgen dat je toegang hebt tot CBS en drie verschillende Turner-kabelstations. Bezoek NCAA.com voor up-to-date haakjes. Om elke March Madness-game te zien, heb je toegang nodig tot de volgende streams:

 • CBS
 • TBS
 • TNT
 • truTV

CBS is beschikbaar via Paramount+ (voorheen CBS All Access), en je kunt TBS, TNS en truTV krijgen via kabelvervangingsservices zoals YouTube TV en SlingTV als je het juiste abonnement kiest.

Hoe March Madness live te streamen op CBS, TBS, TNT en truTV

Omdat March Madness-games zijn verdeeld over vier verschillende omroepen, is het streamingbeeld behoorlijk ingewikkeld. Als je elke March Madness-game wilt zien, moet je ervoor zorgen dat je ook toegang hebt tot CBS, TBS, TNT en truTV. Deze kanalen zijn beschikbaar via verschillende streamingdiensten. Diensten met TBS, TNT en truTV doen dit ongeacht uw locatie, zolang u zich in de Verenigde Staten bevindt. Diensten die CBS voeren, maken het daarentegen alleen beschikbaar in specifieke markten. Dit zijn uw opties:

TBS TNT truTV CBS
YouTube TV Ja Ja Ja Bijna alle markten
Hulu Met Live TV Ja Ja Ja De meeste markten
DirectTV Nu Ja Ja Ja Beperkte markten
Sling TV Ja Ja Ja Nee
fuboTV Nee Nee Nee De meeste markten

Voor de meeste mensen is YouTube TV de beste optie voor het streamen van March Madness. Het omvat TBS, TNT en truTV en biedt ook CBS in de meeste markten. De meeste andere opties zijn ook haalbaar, maar het is minder waarschijnlijk dat ze uw lokale CBS-station omvatten. De slechtste optie van March Madness, voor de meeste mensen, is fuboTV, omdat het geen TBS, TNT of truTV bevat. De beschikbaarheid van CBS is gebaseerd op uw fysieke locatie. YouTube TV heeft de beste dekking, maar je moet elke afzonderlijke service bekijken om te zien of jouw regio is inbegrepen. Als CBS voor geen van deze services beschikbaar is waar je woont, dan is je enige optie om je te abonneren op Paramount+ naast een service zoals YouTube TV.

Hoe March Madness te streamen op Paramount+

Paramount+ is een streamingdienst die live toegang tot CBS biedt naast on-demand toegang tot de volledige back-bibliotheek van CBS-shows, inclusief exclusieven zoals Star Trek Discovery. Paramount + biedt ook tal van originele inhoud, Paramount-films, streaming-shows van kanalen zoals Nickelodeon en BET, en meer. Als je vanwege je locatie geen toegang hebt tot CBS via een van de online streamingdiensten, dan is Paramount+ je enige optie. Er is een maandelijkse vergoeding voor deze service, maar Paramount+ biedt wel een gratis proefperiode van 30 dagen. Dus als er een specifieke game is die je absoluut niet mag missen, maar je wilt niet betalen voor een abonnement, houd daar dan rekening mee. Zo kun je March Madness streamen op Paramount+: je moet kiezen voor de Paramount+ “Commercial Free”-abonnementsoptie, omdat de door advertenties ondersteunde, goedkopere optie geen live lokale CBS-zenders heeft.

 1. Navigeer naar de Paramount+-website en selecteer Probeer het gratis.

 2. Je krijgt informatie over de streamingdienst te zien. Selecteer Doorgaan met.

  Paramount+ abonnementsinformatie met Doorgaan gemarkeerd

 3. Selecteer een abonnement en klik op Doorgaan met. (Kies uit een maandelijks abonnement van $ 5,99 met commercials en een beperkt commercieel abonnement van $ 9,99.)

  Paramount+-abonnementen met Doorgaan gemarkeerd

 4. Paramount+ geeft informatie over het aanmaken van een account weer. Klik Doorgaan met.

  Paramount+ accountinformatiepagina met Doorgaan gemarkeerd

 5. Voer uw persoonlijke gegevens in, maak een wachtwoord aan en selecteer Doorgaan met.

  Paramount+ account aanmaken pagina met Doorgaan gemarkeerd

 6. Je krijgt een pagina te zien met meer informatie over betalen. Selecteer Doorgaan met.

  Paramount+ "1 Last Step" pagina met Doorgaan gemarkeerd

 7. Voer uw factuurgegevens en eventuele couponcodes of speciale aanbiedingen in en selecteer vervolgens Start Paramount+.

  Factuurinformatiepagina met Start Paramount+ gemarkeerd

  Als u uw abonnement niet opzegt voordat de proefperiode afloopt, zal Paramount+ uw betalingsgegevens gebruiken om kosten in rekening te brengen.

 8. Keer terug naar Paramount+ wanneer er een March Madness-game live is op CBS, en je hebt de mogelijkheid om deze te bekijken.

Livestream March Madness op je telefoon, tablet of streamingapparaat

Als je March Madness op je mobiele apparaat, settopbox of gameconsole wilt bekijken, zijn hier de apps die je nodig hebt:

 • Android: Paramount+, YouTube TV
 • iOS: Paramount+, YouTube TV
 • Amazon-apparaten: Paramount+
 • Roku: Paramount+, YouTube TV
 • PS4: Navigeer naar de Paramount+-app vanaf je apparaat
 • Xbox One: Paramount+, YouTube TV

We bieden links voor Paramount+ en YouTube TV omdat dat voor de meeste mensen de beste opties zijn, maar de andere streamingdiensten bieden ook mobiele apps als je ervoor kiest om in plaats daarvan voor een van hen te gaan.

Ace Stream gebruiken om gratis March Madness-streams te bekijken

Als je geen van de officiële bronnen kunt gebruiken die we hierboven hebben verstrekt, dan is Ace Stream de op één na beste optie om March Madness-games te streamen. Ace Stream is mediaspelersoftware die streams van andere gebruikers afspeelt, dus u krijgt niet altijd de beste kwaliteit video en het kan moeilijk zijn om een ​​goede stream te vinden. De wisselwerking is dat het gratis is. Om March Madness-spellen te streamen via Ace Stream, moet je eerst de software downloaden en installeren. Nadat je Ace Stream hebt geïnstalleerd, is de laatste stap het vinden van een content-ID voor de game die je wilt streamen. Een content-ID is als een adres dat de speler gebruikt om de stream te vinden. De eenvoudigste manier om een ​​inhouds-ID te vinden, is door uw favoriete zoekmachine te gebruiken. Om bijvoorbeeld March Madness-streams te vinden, zoekt u naar:

March Madness Ace Stream inhoud-ID

Ace Stream-inhouds-ID’s zijn gratis. Betaal niemand voor een content-ID en wees voorzichtig bij het bezoeken van sites die content-ID’s aanbieden. Klik niet op verdachte links of advertenties en overweeg een goede adblocker te installeren.

Gratis online sportwebsites om March Madness Games te streamen

Als je de officiële opties niet kunt gebruiken en je kunt geen goede Ace Stream-inhouds-ID’s vinden, dan is de laatste optie om een ​​niet-officiële site te gebruiken. Deze sites verzamelen links en video’s van sportgames, waaronder March Madness. De kwaliteit varieert sterk van de een tot de ander, maar ze zijn allemaal gevuld met opdringerige advertenties. Voordat u deze sites bezoekt, wilt u misschien een goede plug-in voor advertentieblokkering installeren. Hier zijn enkele sites die meestal March Madness-streams bevatten:

 • Stream2Watch
 • Van Heet
 • Boscast
 • Cricfree

Bekijk voor meer informatie over deze websites onze volledige gids voor het online streamen van gratis sport. Websites die onofficiële sportstreams bevatten of links naar deze streams bieden, worden door advertenties ondersteund. Deze advertenties zijn vaak opdringerig en vaak misleidend, dus klik nergens op. Je moet ook een goede adblocker installeren voordat je een van deze websites bezoekt. Houd er zelfs dan rekening mee dat advertenties slim kunnen worden vermomd als systeemberichten die aangeven dat u uw browser, Flash of andere componenten moet bijwerken. Als u op deze advertenties klikt, kan uw computer worden blootgesteld aan malware. Meer van Lifewire

 • Annabel Jones, Charlie Brooker, Dave Chappelle en Russell McLean wonen de 2019 Netflix Primetime Emmy Awards bij

  Hoe de Emmy’s Live Stream te bekijken (2021)

 • 1624737023 434 Netflix versus Hulu versus Amazon Prime

  De 7 beste tv-streaming-apps van 2021

 • Een persoon die Star Trek bekijkt via CBS All Access op zijn laptop

  Hoe Paramount+ . te gebruiken

 • Sportfans streamen NBA-play-offs

  Livestreamen van de NBA Play-offs (2021)

 • Grammy beeldje tegen een donkere achtergrond

  Hoe de Grammy’s online te streamen (2022)

 • Alex Borstein, Rachel Brosnahan en Tony Shalhoub bij de SAG Awards.

  Hoe de SAG Awards livestream te bekijken (2022)

 • Bryan Cranston, Stephanie J Block en Santino Fontana bij de Tony Awards in 2019.

  Hoe de Tony Awards livestream te bekijken (2021)

 • Drie elfballonnen in Macy's Thanksgiving-parade

  Hoe Macy’s Thanksgiving Day Parade te streamen (2021)

 • Twee lachende mensen kijken naar iets op hun iPhone

  44 apps om tv te kijken op je iPhone

 • voetbalstream op zondagavond op een telefoon

  Hoe zondagavondvoetbal te streamen

 • Cejudo geeft een verwoestende kick op UFC op ESPN+ fight night.

  Live streamen van UFC-gevechten met ESPN+ (2021)

 • Apple-CEO Tim Cook

  Hoe Apple-evenementen in 2021 te bekijken?

 • Indy-auto's racen in de Indianapolis 500-race.

  Hoe de Indy 500 Live Stream (2022) te bekijken

 • Samsung onthult nieuwe producten tijdens het jaarlijkse Unpacked-evenement.

  Hoe Samsung Unpacked Online te bekijken (2021)

 • World Series - Tampa Bay Rays tegen Los Angeles Dodgers - Game Six.

  Hoe MLB-spellen online te streamen en te bekijken (2021)

 • De Staat van de Unie streamen op een tablet.

  Hoe de State of the Union te bekijken (2022)

reddingsdraad

Volg ons

 • Facebook

 • Over ons
 • Reclame maken
 • Privacybeleid
 • Cookie beleid
 • carrières
 • Redactionele richtlijnen
 • Contact
 • Gebruiksvoorwaarden
 • EU-privacy
 • Privacyverklaring Californië
 • TRUSTe

Uw privacyrechten

Lifewire en onze externe partners gebruiken cookies en verwerken persoonlijke gegevens zoals unieke identificatiegegevens op basis van uw toestemming om informatie op een apparaat op te slaan en/of te openen, gepersonaliseerde advertenties weer te geven en voor inhoudsmeting, doelgroepinzicht en productontwikkeling. Klik hieronder om uw toestemmingskeuzes voor Lifewire.com te wijzigen of in te trekken, inclusief uw recht om bezwaar te maken wanneer een legitiem belang wordt gebruikt. U kunt uw instellingen op elk moment bijwerken via de link “EU-privacy” onderaan elke pagina. Deze keuzes worden wereldwijd aan onze partners gesignaleerd en hebben geen invloed op de browsegegevens. Lijst met partners (leveranciers)

Wij en onze partners verwerken gegevens om:

Scan actief apparaatkenmerken voor identificatie. Gebruik nauwkeurige geolocatiegegevens. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Selecteer gepersonaliseerde inhoud. Maak een gepersonaliseerd inhoudsprofiel. Meet advertentieprestaties. Selecteer basisadvertenties. Maak een gepersonaliseerd advertentieprofiel. Selecteer gepersonaliseerde advertenties. Pas marktonderzoek toe om doelgroepinzichten te genereren. Inhoudsprestaties meten. Ontwikkelen en verbeteren van producten. Lijst met partners (leveranciers)