Skip to content

Waar kun je naar sport kijken op YouTube

8 de juli de 2021
GettyImages 187133120 2579b968caa64f28ab26b39bda33ef95

Op zoek naar YouTube-sportvideo’s? We hebben de beste kanalen gevonden om naar sport te kijken op YouTube. Of je nu houdt van klassieke sporten zoals honkbal en basketbal, van live tennis of van iets meer obscuurs, we hebben YouTube-sporten voor je.

National Football League (NFL) op YouTube

De NFL zendt geen live games uit op YouTube, maar er is genoeg andere dingen om naar te kijken, van nieuws en handelsspeculatie tot hoogtepunten van grote games en herhalingen van oude games.

NBA-basketbal

Close-up van basketbalring

Verbazingwekkend gebeurt op het NBA.com YouTube-kanaal. Naast gamehoogtepunten kun je trickshots en PR-evenementen zien.

ESPN Sports op YouTube

ESPN YouTube-screenshot van honkbalwedstrijd

De wereldleider in sport heeft een grote aanwezigheid op het world wide web. Het ESPN YouTube-kanaal geeft kijkers de mogelijkheid om te communiceren met en te reageren op de topsportverhalen van de dag.

NHL-video’s op YouTube

NHL YouTube-screenshot van NY Rangers hockeywedstrijd

De National Hockey League heeft ook een thuis op YouTube. En hockeyfans zijn actief op de pagina – de NHL heeft bijna 50.000 YouTube-abonnees die de hockeyvideo’s bekijken en erop reageren.

Hockeygevechtvideo’s op YouTube

Hockeygevecht, Washington Capitals, Toronto Blue Jays

Ik was aan het vechten en er brak een hockeywedstrijd uit… Zoiets toch? Dit YouTube-sportkanaal gaat direct in op de serieuze actie – vergeet de wedstrijden, vergeet de toneelstukken, het draait allemaal om hockeygevechten.

Ultieme vechtvideo’s op YouTube

UFC YouTube-screenshot

Dit is toch een sport? Het UFC YouTube-videokanaal is enorm populair, met meer dan 2000 video’s en een actieve groep fans.