Skip to content

Waar vrienden online kijken

13 de juni de 2022
friends 1d18583b166641ebb0ac1d1f1288c157

Wat te weten

  • In de Verenigde Staten, Vrienden is beschikbaar voor streaming op HBO Max. Plannen beginnen bij $ 9,99 / maand.
  • Vrienden is beschikbaar voor streaming op Netflix in het Verenigd Koninkrijk, Australië en enkele andere Europese landen.
  • In Canada, Vrienden is beschikbaar voor streaming op Crave.

Heb je fix nodig van Vrienden direct? In dit artikel wordt uitgelegd waar je kunt streamen Vrienden in verschillende landen, welke streamingdiensten de show kunnen vinden en welke kosten u kunt verwachten.

Waar kan ik kijken? Vrienden?

Welke streamingdienst gebruik je om alle 236 afleveringen van te streamen? Vrienden hangt af van in welk land je woont:

  • Waar te streamen? Vrienden in de VS: Vrienden streams op HBO Max in de VS Op het moment van schrijven is er geen gratis proefversie voor HBO Max (hoe u kunt zien of uw streamingapparaat compatibel is met HBO Max). Maandelijkse abonnementen beginnen bij $ 9,99 / maand met advertenties, terwijl de advertentievrije versie $ 14,99 / maand is. Schrijf je een heel jaar in voor korting. Kijk ‘Friends’ op HBO Max.

Waar kan ik kijken? Vrienden gratis?

Aan het kijken Vrienden gratis – althans legaal doen – is niet echt een optie. Zoals hierboven vermeld, hebben sommige streamingdiensten in sommige landen gratis proefversies. Dat is waarschijnlijk de beste keuze als je wilt kijken Vrienden gratis.

Is Vrienden Terug op Netflix?

Dat hangt af van waar je woont, zoals hierboven vermeld. Als je in de VS bent, is het antwoord nee; Vrienden staat niet op Netflix. De enige plek om legaal te streamen Vrienden in de VS is HBO Max. Als u in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen woont, ja: Vrienden is beschikbaar op Netflix in jouw land.

Is Vrienden Beschikbaar op Hulu?

Vrienden is niet beschikbaar op Hulu, althans niet op een streaming-on-demand manier. Zoals eerder vermeld, heb je daarvoor HBO Max, Netflix of andere diensten in andere landen nodig. Hulu heeft geen Vrienden. De enige manier waarop je kan horloge Vrienden op Hulu – nogmaals, afhankelijk van het land waarin je je bevindt – is live op tv. Als u zich abonneert op Hulu + Live TV, kunt u kijken Vrienden wanneer het wordt uitgezonden op een kanaal dat u krijgt via uw Live TV-abonnement. Je kunt de afleveringen zelfs DVR met Hulu’s ingebouwde DVR-functie.

FAQ

  • Waar kan ik de reünie van ‘Friends’ bekijken?

    Friends: The Reunion is exclusief beschikbaar op HBO Max. Deze eenmalige special brengt de originele cast samen om hun ongescripte perspectieven op de show te delen.

  • Wanneer was Friends op tv?

    Vrienden oorspronkelijk uitgezonden voor 10 seizoenen van 22 september 1994 tot 6 mei 2004 op NBC.