Skip to content

Wat betekenen Snapchat-emoji’s?

2 de juli de 2021
emoji badges on blue background 884378360 5a143b71bfbf4c91b99b2e3a051c6ac8

Snapchat-gebruikers die meerdere snaps met vrienden verzenden en ontvangen, zullen zien dat er kleine emoji-pictogrammen verschijnen naast de namen van hun vrienden op het chat-tabblad. Hier is een overzicht van Snapchat-emoji-betekenissen van de meest populaire emoji’s tot de minder voor de hand liggende. Informatie in dit artikel is van toepassing op de Snapchat-app voor iOS en Android.

Wat zijn Snapchat-vriendemoji’s?

De Snapchat-app houdt je berichtengewoonten bij met je vrienden en wijst Vriend-emoji’s toe om de huidige status van je interactie met andere gebruikers weer te geven. Terwijl je doorgaat met het verzenden en ontvangen van berichten, zullen de emoji’s in de loop van de tijd veranderen. Evenzo, als u een tijdje stopt met het berichten sturen naar iemand, kan de emoji volledig verdwijnen. Je Vriend-emoji’s zijn niet openbaar; ze zijn alleen voor jou zichtbaar. Emoji’s zien er anders uit, afhankelijk van het platform dat je gebruikt (iOS of Android).

Snapchat Vriend Emoji Betekenissen

De volgende Vriend-emoji’s kunnen naast de naam van een vriend in Snapchat verschijnen. Snapchat voegt voortdurend vrienden-emoji toe en verwijdert deze; deze lijst bevat verleden en heden.

Geel Hart (Besties)

Jullie zijn allebei beste vrienden. Jij stuurt de meeste snaps naar deze vriend en zij sturen de meeste snaps naar jou.

Rood Hart (BFF) ️

Een geel hart wordt een rood hart als je twee weken elkaars BFF blijft.

Twee Roze Harten (Super BFF)

Als je de twee roze harten naast de gebruikersnaam van een vriend ziet, betekent dit dat deze vriend al twee maanden op rij je beste vriend op Snapchat of je ‘Super BFF’ is. Het betekent ook dat je al twee maanden de beste vriend van die vriend bent van al hun vrienden. Er is een bug die ervoor zorgt dat de emoji met roze harten af ​​en toe wordt vervangen door een geel hart.

Grimassend gezicht

Een smiley met zijn tanden alsof hij een grimas trekt naast de naam van een vriend, betekent dat je beste vriend nummer één ook hun beste vriend is. Met andere woorden, je deelt een beste vriend.

Grijnzend gezicht

Als je een emoji ziet met een grijns op zijn gezicht naast de naam van een vriend, betekent dit dat je de beste vriend van die vriend bent, maar dat hij niet je beste vriend is (je hebt een andere beste vriend).

Lachend gezicht

Een emoji met lachende ogen en roze wangen naast de naam van een vriend betekent dat ze een van je beste vrienden zijn, maar niet je nummer één.

Zonnebril Gezicht

Als je een smiley met een zonnebril ziet naast een gebruikersnaam, betekent dit dat een van je beste vrienden ook een van hun beste vrienden is.

Glitters

Als je als groep met meerdere vrienden knipt, zie je de sprankelende emoji verschijnen, waarmee je alle vrienden kunt identificeren die je opneemt in groepschats.

schatje

Een baby-emoji verschijnt onmiddellijk nadat je iemand als vriend hebt toegevoegd op Snapchat.

Vuur

Als je superactief bent op Snapchat, zie je mogelijk een vurige vlam-emoji naast iemands naam verschijnen, wat betekent dat je in een ‘snapstreak’ zit. Je hebt de afgelopen dagen veel heen en weer met ze gesnapt, en hoe langer je ermee doorgaat, hoe hoger het snapstreak-nummer dat je naast de Fire-emoji ziet.

Zandloper

Als je een zandloper ziet die bijna geen tijd meer heeft, betekent dit dat je snapstreak binnenkort zal eindigen. Begin nu met snappen om het op te slaan en door te gaan.

100💯

Je ziet 100 naast Vuur-emoji als je 100 dagen achter elkaar heen en weer knipt.

Verjaardagstaart

Als je een taart naast de naam van een vriend ziet, betekent dit dat het vandaag hun verjaardag is. Stuur ze een foto om ze een gelukkige verjaardag te wensen.

Gouden ster

Een andere gebruiker heeft de snaps van deze vriend de afgelopen 24 uur opnieuw afgespeeld. Er zijn verschillende emoji-vertalers op internet die de betekenis van elke emoji kunnen decoderen.

Vriend-emoji’s aanpassen

Je kunt de emoji’s voor alle hierboven genoemde interacties daadwerkelijk wijzigen, zodat je de exacte emoji’s ziet die je naast de namen van je vrienden wilt zien. Als je bijvoorbeeld wilt dat je beste vriend nummer één voor twee maanden de poep-emoji is in plaats van de twee roze harten:

  1. Start Snapchat en tik op je Profiel icoon bovenaan de app.

  2. Druk op uitrusting in de rechterbovenhoek van uw profiel om toegang te krijgen tot uw instellingen.

  3. Tik voor de iOS-versie op Beheren onder Aanvullende diensten. Tik in de Android-versie van Snapchat op Emoji’s aanpassen onder Kenmerkenen ga dan verder met stap 5.

  4. Kraan Vriend Emoji’s om een ​​lijst van alle emoji’s met hun bijbehorende betekenissen te zien.

  5. Kraan Super BFF.

  6. Druk op poep emoji. Elke keer dat je een Super BFF hebt, verschijnt de stapel poep-emoji nu naast de naam van die vriend in het chat-tabblad

    De Vriend Emoji's, Super BFF en Stapel Poep emoji in Snapchat

Snapchat’s verschuiving van beste vrienden naar vriend-emoji’s

Oudere versies van Snapchat bevatten de functie voor beste vrienden, waarin 3-7 van de vrienden met wie je het meest hebt geknapt bovenaan je vriendenlijst staan. Je zou zelfs op iemands gebruikersnaam kunnen tikken om te onthullen wie hun beste vrienden waren. Vanwege privacyproblemen van Snapchat-gebruikers is de functie voor beste vrienden in januari 2015 tijdens een update verwijderd.