Skip to content

Wat is de Think Dirty-app?

18 de augustus de 2021
GettyImages 521811827 5b2bc6f3ba61770054b41a5b

De Think Dirty-app helpt je om betere en gezondere beslissingen te nemen bij het kiezen van je huidverzorgings-, cosmetica- en persoonlijke verzorgingsproducten. Think Dirty bevat een enorme lijst met producten in zijn database om u te helpen meer te weten te komen over de ingrediënten in producten. Zodra u volledig op de hoogte bent, kunt u aankoopbeslissingen nemen op basis van wat u prettig vindt om te kopen.

Meld je aan bij Think Dirty

De eerste keer dat u de app opent, krijgt u een rondleiding langs de belangrijkste functies van Think Dirty. Kraan Begrepen om door elk van de handige tips te bladeren. Je kunt tikken op Overslaan als je de rondleiding niet wilt volgen. De app vraagt ​​u vervolgens om een ​​account aan te maken met uw Apple-account op de iPhone of, als u selecteert, Andere opties bekijken, kunt u zich aanmelden met Facebook of uw e-mailadres. U hoeft niet meteen een account aan te maken, maar Think Dirty slaat uw zoekopdrachten pas op als u een account aanmaakt.

Als je de app niet bezoekt wanneer je je voor het eerst aanmeldt, geeft Think Dirty je niet nog een kans om een ​​rondleiding te volgen.

Vind producten voor persoonlijke verzorging

Zodra u de streepjescode van een product scant of het product op naam zoekt, ziet u of er bekende gifstoffen in het product zitten. Selecteer de streepjescode icoon in de zoeken balk, of selecteer de streepjescode pictogram in het menu onder aan het scherm. Scan vervolgens het product. De app toont snel alle productingrediënten. Om een ​​product te zoeken, tikt u op de Zoeken balk en typ de naam van het product. Selecteer het product wanneer het in de lijst verschijnt.

Producten scannen op de Think Dirty-app.

Ingrediënten, andere producten en recensies

Na het scannen of zoeken naar een product, ziet u een algemene productbeoordeling (0 – 10) in de rechterbovenhoek van de productpagina. EEN nul (0) classificatie geeft aan dat er geen schadelijke ingrediënten zijn. Hoe hoger de beoordeling, hoe negatiever de gezondheidseffecten van het product. De Winkel pictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek van de productpagina; tik erop om het geselecteerde product te kopen bij een Think Dirty-filiaal of Amazon.com. Er zijn ook drie tabbladen op de productpagina:

 • Ingrediënten: Toont elk ingrediënt in het product en een “vies” cijfer voor elk ingrediënt. Selecteer een ingrediënt om erachter te komen hoe het wordt gebruikt en wat de gevolgen voor de gezondheid zijn.
 • Onze keuzes: Een lijst met vergelijkbare producten die minder gifstoffen en schadelijke ingrediënten bevatten.
 • Beoordelingen: Productrecensies en beoordelingen van klanten.

Producttabbladen op Think Dirty

Producten toevoegen aan mijn badkamerplank

Je hebt alles in je badkamer gescand en nog een paar items terwijl je in de winkel was. Wat is het volgende? Voor die producten die u vaak gebruikt en snel wilt vinden, voegt u ze toe aan Mijn badkamerplank. My Bathroom Shelf houdt ook de algemene beoordeling bij van de producten die u gebruikt. Als u schadelijke producten verwijdert en ze vervangt door gezondere alternatieven, zult u de vooruitgang zien die u hebt geboekt in de richting van een gifvrije levensstijl. Om toegang te krijgen tot Mijn badkamerplank, selecteert u uw profielfoto of tik op de Lijst pictogram in het onderste horizontale menu. Om een ​​product toe te voegen aan Mijn badkamerplank, selecteer de Geschiedenis icoon (klok) in het onderste horizontale menu. U ziet een lijst met producten waarnaar u heeft gezocht of gescand. Selecteer een product en kies vervolgens + Lijst > Mijn badkamerplank.

Profiel- en geschiedenispagina's in de Think Dirty-app.

Organiseer producten in lijsten

Het is handig om al uw producten in het My Bathroom Shelf te hebben, maar het kan onoverzichtelijk worden naarmate u meer en meer producten toevoegt. En hoe zit het met de producten die u in de winkel hebt gescand om meer informatie te krijgen, maar niet hebt gekocht? Als u producten in categorieën wilt indelen, maakt u lijsten. Lijsten zijn bijvoorbeeld geweldig als u alleen make-upproducten wilt zien of de verschillende zeep die uw gezin gebruikt. Om een ​​nieuwe lijst te maken, tikt u op de Lijst pictogram in het onderste horizontale menu en selecteer vervolgens de plus (+) teken in de rechterbovenhoek en voer een naam in de Nieuwe lijst veld.

Een nieuwe lijst maken in Think Dirty

Je kunt ook een nieuwe lijst maken nadat je een product hebt gescand of geselecteerd in de app door te tikken op + Lijst > Toevoegen aan nieuwe lijst.

Help de Think Dirty-database groeien

Het kan zijn dat sommige van je favoriete producten niet in de Think Dirty-app staan. Wanneer dat gebeurt, voeg je je product toe aan de wachtlijst. Wanneer de Think Dirty-app de . weergeeft Barcode niet gevonden bericht, selecteer Streepjescode indienen, voer de gevraagde informatie in, upload een foto van de voor- en achterkant van het product en tik op Indienen.

Ontbrekende barcode en afbeeldingen van het ontbrekende product indienen.

FAQ

 • Van wie is de app Think Dirty?

  Ondernemer Lily Tse is de oprichter en CEO van Think Dirty. Na onderzoek naar giftige ingrediënten in producten vanwege een familiegeschiedenis van kanker, ontwikkelde ze het merk en de app.

 • Hoeveel kost de Think Dirty-app?

  De Think Dirty-app is gratis. U kunt het downloaden voor Android-apparaten op Google Play of downloaden voor iOS-apparaten uit de App Store.

 • Hoe kun je worden opgenomen in de Think Dirty-app?

  U kunt een geverifieerde merkpartner worden met behulp van de verificatieservice die wordt aangeboden door Think Dirty. Als u door de inspectie komt, wordt uw merk vermeld met een vinkje om gebruikers te laten weten dat uw ingrediëntenlijsten zijn doorgelicht.