Skip to content

Wat is een Loopy Phone Case?

23 de juli de 2021
VKRJ42251 5c536bbfc9e77c0001a4007f

Loopy heeft een unieke hoes voor mobiele apparaten gemaakt met een rubberen lus waar je je vinger doorheen kunt steken als je je telefoon vasthoudt. Veel mensen leven in angst om die dure apparaten te laten vallen, en Loopy is een geweldige optie om de jouwe stevig in de hand te houden. Van selfies tot browsen met één hand, hier is hoe Loopy-hoesjes voorkomen dat je telefoon uit je greep ontsnapt.

Wat is een Loopy Phone Case?

Loopy-hoesjes voor je mobiele apparaat bestaan ​​uit een harde hoes met een rubberen lus die door twee gaten aan de achterkant wordt getrokken. Loopy maakt hoesjes voor Apple-, Google- en Samsung-telefoons, met unieke ontwerpen en de mogelijkheid om hun kenmerkende lus uit te schakelen voor een andere look. Je telefoon en het hoesje houden de lus op zijn plaats, terwijl de uiteinden van de lus achter je telefoon lopen, zodat hij goed blijft zitten en je de grootte van de lus zelf kunt aanpassen voor een comfortabele pasvorm.

De case zelf is heel eenvoudig, met als enige aanpassing de lus strakker of losser te trekken voordat je je telefoon in de case plaatst. Wanneer je Loopy op je telefoon zet, zorg er dan voor dat de uiteinden van de lus plat liggen, in tegengestelde richting. De lus op een Loopy-hoesje klapt ook in om plat te liggen, zodat je telefoon gemakkelijk in je zak kan worden geschoven.

Loopy voor Apple: Loopy Original en Loopy MAX

De nieuwste Apple-apparaten hebben twee opties voor Loopy-hoesjes. De Loopy Original-hoes heeft een militaire val van 1,2 m, heeft een bumper die zich om de rand van uw apparaat wikkelt en een verhoogde voorlip die uw scherm helpt beschermen. Loopy MAX is 6ft militaire drop-rated, met 60% stevigere bumpers. Alle andere apparaten zijn voorzien van de Loopy Original-ontwerpspecificaties.

Loopy Case: Righty of Lefty?

Een deel van wat Loopy comfortabel in gebruik maakt, is dat de lus op de behuizing niet recht op en neer is geplaatst. In plaats daarvan is het onder een kleine hoek gekanteld om het vasthouden van je telefoon met één hand comfortabeler te maken. Dit betekent dat je een rechts- of linkshandige hoes moet selecteren bij het kiezen van een Loopy-optie. Je kunt het met beide handen vasthouden, maar het zal het meest comfortabel zijn voor de hand die je kiest. Kies de hand die je het meest gebruikt en je zou goed moeten zijn om te gaan.

Loopy iPhone-hoesje, Loopy Google Pixel-hoesje, Loopy Samsung-hoesje

Een nieuwe look: lussen veranderen

De lussen zijn gemaakt van eersteklas medische siliconen, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn. En als je ooit een nieuwe look voor je telefoon wilt, zijn Loops verkrijgbaar in seizoensontwerpen en een verscheidenheid aan kleuren, waaronder kleuren die oplichten in het donker of met wat sprankeling. Klaar om je loop uit te schakelen? Loopy-hoesjes zijn ontworpen om de lussen door wrijving op hun plaats te houden, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn. Probeer je hoesje in wat zeepsop te doen om je huidige lus eruit te schuiven en een nieuwe te plaatsen. Het is een beetje handig om de lussen voor Loopy-cases te verwijderen en in te voegen. Als je wilt zien hoe de professionals het doen, kun je Loopy’s video-tutorial bekijken.

Bekijk video’s: standaardfunctie voor Loopy

De lus op een Loopy-hoesje fungeert ook als een standaard, zodat u handsfree video’s op uw telefoon kunt bekijken terwijl deze in een kijkhoek is gekanteld. Dit werkt alleen als de lus groot genoeg is om uw apparaat te ondersteunen. Als je een grotere telefoon hebt en de lus aanpast voor een kleine hand, is de lus mogelijk niet groot genoeg om als standaard te fungeren. Het is niet zo stabiel als andere opties (zoals een PopSocket), maar als je lus redelijk groot is, zal het de klus klaren.

Loopy-hoesjes voor Apple-, Samsung- en Google-apparaten

Hoewel er niet veel ontwerpen zijn, zijn Loopy-koffers leuk, duurzaam en comfortabel in gebruik. Het nemen van selfies en jongleren met een armvol spullen is een stuk veiliger als je telefoon stevig om je vinger zit. Loopy Cases worden gedekt door de Loopy Lifetime Guarantee, evenals een 30-dagen geld-terug-garantie, u zult genieten van uw case. Loopy-cases lopen van $ 39 tot $ 49, met extra loops die elk $ 5 kosten.