Skip to content

Women in Tech Summit: data, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

5 de juli de 2021
wits final logo color 592f3f425aec4859b9cf5d828079d92a

De Women in Tech Summit (WITS) wordt tweejaarlijks gehouden, met evenementen in de lente en de herfst. Het biedt vrouwen en ondervertegenwoordigde minderheden de kans om te netwerken en nieuwe technologische trends te ontdekken. Het doel is om deze groepen te helpen hun carrière in technologie vooruit te helpen, of het nu gaat om het schrijven van code of een ander technisch gebied.

Wat zijn de data voor de Women in Tech Summit?

Dit jaar wordt de Spring WITS gehouden van 24-26 maart 2021; de herfsttop vindt plaats van 20-22 oktober 2021. Momenteel worden de evenementen virtueel gehouden.

Hoe te registreren om deel te nemen

Iedereen die geïnteresseerd is in technologie is uitgenodigd om deel te nemen, evenals degenen die in contact willen komen met vrouwen die in de technologie werken. Je kunt je inschrijven voor één evenement, of voor beide, en studenten kunnen profiteren van gereduceerde prijzen. Meer registratiedetails en de evenementbeschrijving voor de Women in Tech Summit zijn hier beschikbaar.

Welke soorten onderwerpen worden behandeld bij WITS?

Het lente-evenement beslaat een breed terrein, van een gesprek bij het haardvuur over de verantwoordelijkheden van vrouwen voor toekomstige generaties tot machine learning-kits en het beschermen van organisatorische activa. De conferenties wisselen persoonlijke groei-onderwerpen af ​​met hardcore tech-onderwerpen, waardoor het zich onderscheidt van de meer traditionele branche-evenementen die zich uitsluitend op technologie richten. Sprekers zijn onder meer vrouwen uit alle hoeken van de technologie, waaronder Mansi Kamdar van Walmart Labs, Helen Horstmann-Allen van Fastmail en Amy Cliett van TechGirlz.

Het laatste nieuws over vrouwen in technologie

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante artikelen over vrouwen in technologie.