Skip to content

Zoek mijn iPad in- of uitschakelen

12 de juli de 2021
ipad tablet technology touch 59321cc73df78c08ab7d06ac

De Find My iPad-optie op de iPad is een van de belangrijkste functies op de tablet. Het kan een iPad lokaliseren met behulp van GPS of een iPad lokaliseren die zich onder een bank of onder een kussen verstopt. Gebruik een iPhone of een computer om een ​​geluid af te spelen op de iPad om een ​​ontbrekend apparaat te vinden. Zoek mijn iPad heeft andere functies, zoals de Verloren-modus, en je kunt de iPad op afstand volledig wissen als iemand hem steelt. Als u van plan bent uw iPad te verkopen of aan een vriend te geven, schakelt u de functie Zoek mijn iPad uit en reset u de iPad naar de fabrieksinstellingen. Schakel Zoek mijn iPad ook uit voordat u reparaties laat uitvoeren. Deze instructies zijn van toepassing op iPadOS 14 tot en met iOS 9.

Hoe in- en uitschakelen Zoek mijn iPad

Open de instellingen van uw iPad om Zoek mijn iPad in of uit te schakelen.

 1. Open de Instellingen app.

 2. In de Instellingen tikt u op uw naam.

  Apple ID in Instellingen op een iPad

 3. Kraan iCloud in iOS 12 en eerder. (Selecteer in nieuwere iPadOS-versies Vind mijn in plaats daarvan en ga naar stap 5.)

  iCloud in iPad-instellingen

 4. In de Apps die iCloud gebruiken sectie, tik op Zoek mijn iPad.

  Zoek mijn iPad

 5. Zet de aan Zoek mijn iPad tuimelschakelaar om de functie in te schakelen of zet de tuimelschakelaar uit om deze uit te schakelen. Om Zoek mijn iPad te laten werken, moeten locatieservices zijn ingeschakeld. In de Instellingen app, ga naar de Privacy gebied en bevestig Locatiediensten is ingeschakeld of schakel deze in.

  Schakel Zoek mijn iPad in

 6. Zet de aan Laatste locatie verzenden tuimelschakelaar om Apple de locatie-informatie van de iPad te sturen wanneer de batterij bijna leeg is, zodat u deze kunt vinden, zelfs als de batterij leeg is en deze is uitgeschakeld. Wanneer deze functie is uitgeschakeld en de iPad is uitgeschakeld of niet is verbonden met internet, kunt u geen locatie zien.

Hoe gebruik ik Zoek mijn iPad

Een voordeel van Zoek mijn iPad is dat je geen iPad nodig hebt om het te gebruiken. U kunt het als volgt gebruiken om een ​​ontbrekende tablet op te sporen:

 1. Open een webbrowser en ga naar iCloud.com.

  Hoe de iPad op afstand te wissen of te wissen

 2. Kraan Zoek iPhone. Gebruik Zoek iPhone om elk apparaat te vinden dat is ingesteld op Zoek mijn, inclusief desktop- en laptopcomputers, Apple Watch, iPhone en iPad.

  Een iPad op afstand wissen of wissen

 3. In de standaard Zoek mijn iPad scherm, klik op de Alle apparaten vervolgkeuzepijl en kies een specifiek apparaat. Wanneer u een iPad gebruikt om een ​​ander iOS-apparaat te zoeken, houdt u de tablet in de liggende modus zodat de lijst aan de zijkant van het scherm verschijnt.

  Hoe iPad op afstand te wissen

 4. Het scherm van het apparaat gaat in op de locatie van dat apparaat en biedt deze opties:

  • Geluid afspelen: speelt een geluid af op de iPad om de tablet te lokaliseren als u zeker weet dat deze zich binnen gehoorbereik bevindt.
  • Verloren modus: vergrendelt de iPad zodat niemand anders er toegang toe heeft. U kunt ook een bericht typen dat op het iPad-scherm moet verschijnen. Gebruik deze optie als u de iPad hebt verlaten en deze wilt beschermen tegen gebruik. Dit vertelt iedereen die het vindt ook uw telefoonnummer, e-mailadres, thuisadres of andere contactgegevens, zodat ze het naar u kunnen terugsturen.
  • iPad wissen: Wis de iPad als u weet dat u deze niet terugkrijgt en deze om veiligheidsredenen wilt wissen. Een andere reden om een ​​iPad te wissen is om hem opnieuw in te stellen zonder hem op een computer aan te sluiten als hij blijft bevriezen.
 5. U kunt vanaf deze site elk apparaat op uw Apple ID beheren.