Skip to content

4 leuke dingen om te doen met je nieuwe PS4

21 de juli de 2021
GettyImages 538358495 5bfb89b946e0fb0051009062 b565b2480ad24e798fe8559a1acdde89

Dus je was dit jaar zo goed dat de kerstman een PlayStation 4 door de schoorsteen liet vallen of je geliefde kocht je de beste next-gen console voor een speciale gelegenheid. Wat nu? Waar begin je met zo’n krachtige, veelzijdige machine?

Koop een groot spel

Het is duidelijk de plek om te beginnen. Met alle leuke dingen die je PS4 kan doen, zal het voor de meesten van jullie in de eerste plaats een ervaring zijn om videogames te spelen. Laten we zeggen dat je niet een van die bundelpakketten hebt gekregen met games die al zijn inbegrepen en letterlijk niets te spelen hebt. Waar moet je beginnen? We hebben een lijst met de beste videogames die je kunt kopen om je op weg te helpen met spelen en het meeste uit je PS4 te halen.

Een klein spel downloaden

Foto van twee mensen die samen een PS4-game spelen

Je zult vriend moeten worden met het PlayStation Network (PSN), en er is geen betere manier om dit te doen dan te beginnen met winkelen. Het PSN is essentieel voor de PS4-ervaring. Sony heeft deze machine ontworpen om een ​​sociale ervaring te zijn, of het nu gaat om multiplayer-gevechten, klassementen of het delen van video’s en screenshots via sociale media. Het zal allemaal vanzelf gaan als je de online delen van elk spel afzonderlijk ervaart. Ten eerste moet je elke gratis game nemen die Sony nu via PlayStation Plus aanbiedt. Bereid je elke maand voor op iets nieuws. Je moet ook de tijd nemen om je PS4-download sneller te maken en je vervolgens verdiepen in een paar games die niet bij je PlayStation Plus-lidmaatschap horen. Dit zijn onze keuzes voor enkele van de beste kleine games om te kopen, die allemaal beschikbaar zijn op Amazon.com:

  • Child of Light is een rollenspel dat de reis volgt van Aurora, die naar de wereld van Lemuria reist.
  • Zen Pinball 2 is een klassiek, leuk arcadespel (geen kwartjes vereist!) in een Star Wars-thema.
  • The Walking Dead is een spannend, verslavend spel dat zich niet lang na een zombie-apocalyps afspeelt.
  • Tales From the Borderlands is als een videogame Choose Your Own Adventure vol wendingen.
  • The Wolf Among Us is gebaseerd op de stripreeks “Fables” van Bill Willingham en volgt de levens van verschillende beroemde sprookjesfiguren op de voet.
  • Game of Thrones is een fantasy-drama-videogame die volgt op de populaire gelijknamige tv-show.

Stel uw entertainmentopties in

Netflix

Netflixen.

De tv-/videoservices op de PS4 zijn robuust en overvloedig en dienen voor een toenemend aantal mensen gemakkelijk als vervanging voor kabel. Je hebt toegang tot bijna al je favorieten via de PS4 met snelle app-downloads, en de meeste worden geleverd met gratis proefversies. Netflix, Vudu, YouTube, Hulu Plus en Amazon Prime Video zijn slechts enkele voorbeelden van streaming-apps die je op je PS4 kunt proberen.

Sluit het aan op de rest van je huis

Afbeelding van een PS4-controller naast een laptop

Je PS4 kan dienen als entertainmentportaal voor veel van je elektronica. Als je foto’s op je laptop hebt of muziek die je wilt streamen, is dat ook mogelijk, hoewel de wifi-snelheid die nodig is om naadloos te zijn een beetje veel kan zijn.