Skip to content

De 9 beste St. Patrick’s Day-sjablonen

24 de juli de 2021
TomazSedonjaStPatricksDayTemplates 56e0f8c43df78c5ba0568667

Het geluk van de Ieren is misschien niet alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op St. Patrick’s Day-evenementen, feesten of gewoon om de kinderen te vermaken. Microsoft biedt veel vakantiesjablonen die een beetje flair toevoegen aan correspondentie of het thema van uw bijeenkomst ondersteunen. Om Microsoft-sjablonen te vinden, opent u een Office-programma, selecteert u Nieuw en zoekt u naar een sjabloon. Wanneer u die zoekwoorden uit het niets moet halen, krijgt u gemengde resultaten. Om u tijd te besparen, vindt u hier de beste sjablonen.

Leprechaun Kleurplaten Sjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

St. Patrick’s Day is een feestdag vol symbolen en legendes om kinderen te fascineren. Waarom zou je dat niet gebruiken om ze bezig te houden? Microsoft heeft nogal wat kleurpagina-activiteiten voor kinderen om te verfraaien, waaronder deze leuke St. Patrick’s Day Coloring Pages Activity Template voor Microsoft Word. Open Word, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar de hierboven genoemde sjabloon. Activiteitenpagina’s zoals deze zijn gratis en kunnen worden afgedrukt, waardoor ze ideaal zijn voor last-minute oplossingen voor een paar kinderen of een hele groep kinderen. Als je geen gekleurde inkt aan de rand wilt verspillen, kies dan voor afdrukken in grijstinten en je krijgt nog steeds een prachtig vel dat kinderen kunnen kleuren.

Irish American Heritage-evenementenflyer met Keltische harp-sjabloon voor Microsoft Word

Irish American Event Flyer-sjabloon voor Microsoft Office

Het Keltische knoopwerk van de Irish American Heritage Event Flyer met Celtic Harp-sjabloon voor Microsoft Word vormt een mooi contrast met enkele van de meer schattige afbeeldingen rond St. Patrick’s Day. Open Word, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar de hierboven genoemde sjabloon. Denk eraan om flexibel te zijn bij het werken met sjablonen. Hoewel het waar is dat je er een zo dicht mogelijk bij je eindproject wilt hebben (het gaat tenslotte om tijd en werk te besparen!), is het ook verstandig om na te denken over andere toepassingen ervan. U kunt dit sjabloon bijvoorbeeld gebruiken als promotiemiddel of aanpassen om een ​​nieuwsbrief te worden in plaats van een flyer.

Afdrukbare stickeretikettensjabloon voor Microsoft Publisher

Sjabloon voor afdrukbare etiketten voor groene foto's en afbeeldingen voor Microsoft Publisher

Waarom haken en hakken op St. Patrick’s Day? Open Publisher, selecteer Nieuw en zoek naar de sjabloon voor afdrukbare etiketten voor foto’s en afbeeldingen. Voeg bijvoorbeeld tekst toe zoals ‘Kiss Me, I’m Irish’, ‘Erin Go Bragh’ of andere vakantiezinnen. Je kunt ook clipart toevoegen zoals een pot met goud. U kunt markeren en met de rechtermuisknop klikken om de achtergrondkleur van de rode en blauwe kolommen aan te passen. Stickerlabels zoals deze zijn natuurlijk bedrukbaar op gewoon papier, maar om het plakeffect te krijgen, heb je een product van Avery of andere aanbieders nodig. Zorg ervoor dat u de beschrijving van Microsoft controleert via de verstrekte link voordat u uw Avery-bladen koopt om er zeker van te zijn dat u de juiste maat krijgt.

Groene Notebook-paginavoorkeuren voor Microsoft OneNote

Groene Notebook-paginavoorkeuren voor Microsoft OneNote

U kunt OneNote aanpassen op basis van kleurvoorkeuren en kunt u de kleuren afstemmen op de feestdagen.

Sjabloon voor groene accentlabels of afdrukbaar voor Microsoft Word

Sjabloon voor groene accentlabels of afdrukbaar voor Microsoft Office

De hier getoonde sjabloon is een leuke manier om een ​​feestje op te fleuren of ervoor te zorgen dat je niet bekneld raakt. Open Word, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar Sjabloon voor groene accentlabels of afdrukbaar. Het bevat net genoeg groen, plus er is veel ruimte om een ​​afbeelding of bericht van St. Patty’s Day toe te voegen. Dit zijn ook geweldige naamlabels.

Sjabloon voor groene en gouden feestbanner of afdrukbaar voor Microsoft Word

Sjabloon voor groene en gouden viering of feestbanner voor Microsoft Word

Deze groene en gouden feestbannersjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word is een manier om een ​​of twee letters per pagina af te drukken, die u vervolgens aan elkaar kunt rijgen als decoratie voor St. Patrick’s Day-vieringen. Open Word, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar de hierboven genoemde sjabloon.

Groene cadeaubon of couponsjabloon en afdrukbaar voor Microsoft Word

Groene cadeaubon of couponsjabloon en afdrukbaar voor Microsoft Word

Van zakelijke promoties tot persoonlijke vieringen, deze groene cadeaubon of couponsjabloon en afdrukbaar voor Microsoft Word is een manier om een ​​digitaal of afdrukbaar Sinterklaascadeau aan te passen. Open Word, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar de sjabloonnaam die hierboven wordt vermeld.

Ontwerpsjabloon voor pure groene rand voor Microsoft PowerPoint

Ontwerpsjabloon voor pure groene rand voor Microsoft PowerPoint

Deze pure groene randontwerpsjabloon voor Microsoft PowerPoint kan een leuke toevoeging zijn aan een feest. Het kan ook een uitstekend hulpmiddel zijn voor academische of zakelijke presentaties.

Groene en gouden presentatiesjabloon voor Microsoft PowerPoint

Groene en gouden presentatiesjabloon voor Microsoft PowerPoint

Hier is nog een presentatiesjabloonoptie voor St. Patty’s Day. Open PowerPoint, selecteer Nieuwen zoek vervolgens naar: Groene en gouden presentatiesjabloon.