Skip to content

De Sims 2: Hoe zorg je ervoor dat de kerstman voor Kerstmis komt

19 de juli de 2021
sims xmas 5c141de7c9e77c00014ad558

Om de Kerstman te laten komen met Kerstmis in De Sims 2, moet je De Sims 2 Vakantie-editie of De Sims 2 Feestdagenpakket geïnstalleerd hebben. Voeg een schoorsteen en een kerstboom toe aan je huis, bak koekjes en stuur je Sims vroeg naar bed om cadeautjes van de kerstman te krijgen. Deze instructies zijn van toepassing op: De Sims 2 voor alle platformen (PC, PS2 en PSP).

Hoe de kerstman op te roepen om te bezoeken voor Kerstmis

Volg deze stappen als je wilt dat de kerstman je Sims bezoekt:

 1. Bouw een schoorsteen en koop een kerstboom. De boom hoeft niet specifiek ergens te worden geplaatst, maar moet wel op de kavel staan.

 2. Bak ergens in de avond Santa’s Cookies. Santa’s Cookies zijn te vinden onder de Serveer Desserts menukaart op de koelkast. Een Sim moet één kookvaardigheid hebben en een fornuis met oven hebben.

  Kerstkoekjes serveren in Sims 2 screenshot

  Maak de koekjes ’s avonds om ervoor te zorgen dat de Sims niet alle koekjes opeten voordat de kerstman arriveert.

 3. Stuur je Sims voor 21.00 uur naar bed. Zo kan de Kerstman ’s nachts ongestoord doorwerken. Je wilt niet dat Sims wakker worden terwijl de Kerstman cadeautjes achterlaat.

  Slapen in Sims 2 screenshot

 4. De kerstman komt aan en laat cadeautjes achter voor de familie. Hij zal een koekje eten, een paar uur besteden aan veel buiklachen en een paar keer naar de badkamer gaan.

  De kerstman arriveert voor Kerstmis in Sims 2 screenshot

  Als je je Sims de kerstman laat zien, zullen ze juichen en zich verbazen.