Skip to content

De Windows Mail Store-map vinden

31 de juli de 2021
474068277 56a2898b5f9b58b7d0cbe5b4

Je kunt je Windows Mail-e-mails zien in je Mail-inbox en andere mappen, maar deze berichten staan ​​ook ergens anders op je schijf. Het lokaliseren van de map waarin Windows Mail zijn mappen en berichten bewaart, is niet meteen duidelijk. Toch is het niet moeilijk te vinden als je het POP3-protocol gebruikt. Nadat u de map hebt gevonden, kunt u een back-up van uw e-mail maken.

Identificeer de locatie van uw Windows Mail Store-map

De Windows Mail-winkelmap kan alleen worden gevonden als u POP3 gebruikt met Windows Mail. POP3 is ontworpen om .eml-bestanden op uw computer op te slaan. Als u IMAP gebruikt met Windows Mail, wordt de e-mail niet gedownload en opgeslagen als .eml-bestanden, dus u kunt op deze manier geen back-up van e-mail maken. Om de Windows Mail-winkelmap te vinden:

 1. Selecteer in Windows Mail Hulpmiddelen > Opties uit de menukaart.

 2. Ga naar de Geavanceerd tabblad en selecteer Onderhoud.

 3. Klik op de Winkelmap knop.

 4. Markeer de volledige maplocatie door met de rechtermuisknop op de locatie te klikken en te kiezen voor Selecteer alles uit het pop-upmenu.

 5. druk op Ctrl+C om de tekenreeks te kopiëren.

Open de Windows Mail Store-map in Windows Verkenner

Nu u het pad naar uw Windows Mail-winkelmap op het klembord hebt, kunt u gemakkelijk naar die map gaan in Windows Verkenner.

 1. druk op ramen+R.

 2. druk op Ctrl+V om de maplocatie in de . te plakken Open doos.

 3. Klik OK om de winkelmap te openen in een Windows Verkenner-venster.

 4. Nadat u de winkelmap hebt geopend, gaat u terug naar Windows Mail en sluit u de Winkel locatie en Opties dialogen met de Annuleren knoppen en sluit de Onderhoud dialoog met behulp van Dichtbij.

Als u Windows Mail niet kunt starten

Als u Windows Mail niet kunt starten om de gebruikte winkelmap te identificeren, volgt u deze stappen:

 1. Zorg ervoor dat Windows is ingesteld om verborgen bestanden en mappen weer te geven.

 2. Kijk op deze standaardlocatie: C:UsersAppDataLocalPackages en open de map LocalStateIndexedLiveComm. Als je de winkelmap daar niet kunt vinden, probeer dan C:UsersgebruikersnaamAppDataLocalMicrosoftWindows Mail.

 3. Zoek de Mail map en open deze om de .eml-bestanden erin te zien.