Skip to content

Hoe te slapen (en te dromen) in Animal Crossing

28 de maart de 2023
Switch ACNH SummerUpdate 02 2020 screen 08 cfc9ee6c64b347d7818f29035c9a5b44

Animal Crossing: New Horizons-spelers kunnen hun dorpeling laten slapen en dromend andere eilanden bezoeken. Terwijl je normaal gesproken je vrienden je op hun eilanden moet laten toelaten, kun je door te dromen jezelf vrijelijk ‘fantaseren’ op hun eiland als ze niet beschikbaar zijn. Om een ​​Dream Address aan te maken of Dream Suite te gebruiken, heb je een betaald abonnement op Nintendo Switch Online nodig.

Hoe u uw eiland kunt delen

Om vrienden te laten dromen om je eiland te bezoeken, moet je een droomadres aanmaken. Je doet dit met de hulp van Luna, een tapir NPC. Ze zal in wezen een soort droomgids voor je zijn. Zorg dat je ergens in huis een bed hebt opgesteld. Benader je bed en duw de stuurknuppel naar voren om erop te gaan liggen. Een prompt met de vraag: “Moet ik gaan slapen?” verschijnt en u selecteert “Ja, ik wil slapen…”

Luna zal naast je bed verschijnen en je zult de optie “Ik wil graag een droom delen” selecteren. Selecteer vervolgens “Ik ben er klaar voor!” Luna zal je dan verbinden met internet en een exemplaar van je eiland maken dat andere mensen kunnen bezoeken. Zoals de game je waarschuwt, zal het delen van je eiland als een droom je naam en de inhoud van je droom openbaar maken voor iedereen die je droomadres krijgt. Luna geeft je dan een 12-cijferig droomadres dat je kunt delen met vrienden of in het openbaar. Je droomadres zal ook zichtbaar zijn op je paspoort en de kaart van je eiland. Je mag je droomeiland één keer per dag opfrissen. Je kunt Luna ook toestaan ​​om je eiland te ‘verrassen’, hoewel je deze instelling kunt aanpassen door met haar te praten in je droomstaat. Je kunt Luna ook vragen om je droom te verwijderen. Door andere spelers toe te staan ​​je eiland in een droom te bezoeken, kunnen ze ontwerpen terugbrengen die te zien zijn op je Custom Designs Portal. Ze zullen de inhoud van je eiland niet fysiek kunnen beïnvloeden, omdat ze op geen enkele manier fruit of materialen kunnen verzamelen, je bomen kunnen omhakken of op een of andere manier kunnen terraformen. Dit is gewoon een functie om je vrienden of iedereen die je toestemming geeft de ruimte van je eiland te laten verkennen.

Hoe vriend-eilanden te bezoeken door middel van dromen

Om andere eilanden te bezoeken die door je vrienden zijn gemaakt, laat je je dorpsbewoner op je bed slapen. Wanneer Luna je benadert en vraagt ​​wat je wilt doen in deze droomstaat, selecteer je de optie ‘Ik wil dromen’. Selecteer vervolgens “Ja, ik ben er klaar voor!” om verbinding te maken met internet. U kunt “Zoeken op droomadres” en een droomadres invoeren dat u vindt of dat een vriend u geeft. Je kunt ook “Verras me” selecteren en Luna stuurt je naar een willekeurig geselecteerd eiland.

Animal Crossing: New Horizons dromend persscreenshot

Je bed verschijnt dan midden op het stadsplein van dit droomeiland. Je inventaris is leeg, maar je haalt je items terug zodra je wakker wordt. Je bent vrij om het eiland te verkennen, hoewel je geen fysieke veranderingen aan het eiland kunt aanbrengen. In plaats daarvan kun je de ruimte verkennen en met dorpelingen praten. Als je ongepaste inhoud ziet, druk je op de – knop om een ​​melding te sturen en je dorpeling wakker te maken. Om terug te keren naar de wereld van het waken, ga je weer op bed liggen en selecteer je “Ik wil wakker worden!”