Skip to content

Hoe u kunt voorkomen dat u uw AOL Mail-account kwijtraakt

3 de juli de 2021
aol mail 56a3248c3df78cf7727c009b

Wat te weten

  • Als u zich 90 dagen niet aanmeldt bij AOL Mail, wordt het account gedeactiveerd. Inkomende post wordt mogelijk niet bezorgd.
  • Als u na 90 dagen maar vóór 180 dagen inlogt op uw account, wordt uw mailbox opnieuw geactiveerd. Je ontvangt weer nieuwe e-mails.
  • Na 180 dagen wordt uw account verwijderd.

Om te voorkomen dat u de accountinformatie, het e-mailadres en de berichten die aan uw AOL Mail-account zijn gekoppeld, kwijtraakt, moet u zich ten minste om de 90 dagen aanmelden bij uw AOL Mail. Dit is wat er kan gebeuren als je dat niet doet.

Wat gebeurt er met AOL Mail na 90 inactieve dagen

Als u 90 dagen niet inlogt op uw AOL Mail-account, wordt het account gedeactiveerd. Inkomende e-mail wordt mogelijk niet in uw mailbox afgeleverd en inkomende e-mails worden mogelijk teruggestuurd naar de afzender. Als u zich na dag 90 maar vóór dag 180 aanmeldt bij uw account, wordt uw mailbox opnieuw geactiveerd en ontvangt u opnieuw nieuwe e-mails. U kunt uw account zoals gewoonlijk gebruiken, maar dit omvat geen berichten die tijdens de deactivatieperiode naar de afzender zijn teruggestuurd.

Wat gebeurt er met AOL Mail na 180 inactieve dagen

Als je nog 90 dagen (in totaal 180 dagen) niet inlogt, wordt je account verwijderd. U kunt het e-mailadres mogelijk niet terugvorderen. Bovendien worden uw e-mails, foto’s en andere e-mailbijlagen verwijderd. Als u niet zeker weet of uw account is verwijderd, gebruikt u de AOL-accountherstelstroom om dit te controleren. Als uw account is verdwenen, wordt u verteld dat het account is gedeactiveerd of dat u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen.