Skip to content

Hoe Yandex.Mail in iOS Mail in te stellen

20 de juni de 2021
Yandex setup 5c6af197c9e77c00013b3c0c

Yandex.Mail is gemakkelijk te gebruiken vanaf hun website, maar niet zo geweldig als je een mobiele webbrowser gebruikt. Gelukkig kun je Yandex.Mail instellen met IMAP-toegang via de ingebouwde Mail-app op je iPhone of iPad. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je Yandex.Mail gebruiken samen met andere e-mailaccounts die je op je iOS-apparaat hebt ingesteld.

Hoe Yandex.Mail te gebruiken vanaf een iPhone of iPad

Volg deze instructies om Yandex.Mail op een iOS-apparaat te laten werken.

 1. Open de Instellingen app.

 2. Scroll naar beneden en selecteer Wachtwoorden en accounts.

 3. Selecteer Account toevoegen > andere > E-mailaccount toevoegen.

  Yandex.Mail iOS

 4. Vul het tekstveld in met uw naam, Yandex.Mail-e-mailadres, het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het account en een optionele beschrijving om het account te identificeren.

 5. Selecteer De volgende.

 6. In de IMAP tabblad, voer de IMAP-serverinstellingen voor Yandex.Mail in onder de BINNENKOMENDE MAIL SERVER sectie. Deze instellingen zijn nodig om e-mail van uw Yandex.Mail-account te downloaden.

 7. Onder dat gedeelte, onder UITGAANDE MAILSERVER, voer de Yandex.Mail SMTP-serverinstellingen in zodat de Mail-app begrijpt hoe e-mail naar uw e-mailaccount moet worden verzonden.

 8. Selecteer De volgende.

 9. Zorg ervoor dat Mail is ingeschakeld, selecteer vervolgens Sparen om het instellen van uw Yandex.Mail-account te voltooien.